Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kouluilla vietetään liikunnallista #BeActive school -viikkoa

Jyväskylän kouluilla vietetään liikunnallista #BeActive school-viikkoa

Jyväskylän perusopetuksen kouluissa vietetään liikunnallinen teemaviikkoa, jolloin liikutaan ryhmässä tai yksin ja kerätään henkilökohtaisia suoritemerkintöjä. Oppilaat voivat valita itselleen mieluisat liikunta-aktiviteetit, joita pyrkivät suorittamaan välitunneilla tai liikunnallisilla oppitunneilla. Jokainen oppilas valitsee itse mitä suoritetta hän yrittää ja ilmoittaa tämän opettajalle etukäteen.

–100 suoritusta on valittu Suomi 100- teemasta. Kun oppilas on saanut 100 suoritetta täyteen, voi hän merkitä rastin oman nimensä perään luokasta löytyvään #BeActive-listaan. Suorite voi olla mitä tahansa aktiivista liikettä kuten lihaskuntoa, liikkuvuutta, leikkiä tai yksittäisen lajin liikesuoritusta. Suoritetta kannattaa tietenkin tehdä oman kunnon mukaan, ja sitä voi vaihtaakin tarvittaessa, kertoo teemaviikkoa koordinoiva Jon Salminen perusopetuksen palvelu- ja kehittämisyksiköstä.

Teemaviikko on osa Euroopan Unionin rahoittamaa hanketta liikuttaa oppilaita ympäri Eurooppaa.

Lisätietoja:
koordinaattori Jon Salminen, perusopetuksen palvelu- ja kehittämisyksikkö, puh. 014 266 4536
koordinaattori Tella Vuolle-Oranen, perusopetuksen palvelu- ja kehittämisyksikkö, puh. 014 266 4036

26.9.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje