Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Älä oleta! –draamapaja alkaa lauantaina 7.10 Jyväskylän Veturitalleilla

Älä oleta! –draamapaja alkaa lauantaina 7.10 Jyväskylän Veturitalleilla

Älä oleta –hankkeen draamapajassa harjoitellaan teatteri-ilmaisua ja rohkeutta ilmaista itseään matalan kynnyksen draamaharjoitteiden ja -menetelmien avulla. Lisäksi pajassa käsitellään osallistujien ajatuksia erilaisuudesta, yhdenvertaisuudesta, kulttuurieroista ja -yhtäläisyyksistä. Draamapajan ensimmäinen kerta järjestetään lauantaina 7.10. klo 12 - 16 Jyväskylän Veturitalleilla.

Ohjaajina toimivat teatteri-ilmaisun ohjaaja Maria Karppinen ja nuorisonohjaaja Anne-Mari Ojanperä. Toiminta on suunnattu 13-20 -vuotiaille ja osallistuminen on maksutonta. Draamapajoissa valmistunut teos esitetään Älä oleta –hankkeen lopputapahtumassa 24.11. - 25.11.

Lisätiedot ja Ilmoittautumiset: Anne-Mari Ojanperä, Älä oleta –hankkeen hankekoordinaattori:
anne-mari.ojanpera@jkl.fi, p. 050 448 1716

Tietoja draamapajasta Facebookissa: https://www.facebook.com/events/837552339743066/

Älä oleta -hanke

Älä oleta -hanke pyrkii vihapuheen ennaltaehkäisyyn ja yhdenvertaisuuden edistämiseen nuorisotyön ja taiteen keinoin. Hankkeen kautta järjestetään 13-20 -vuotiaille nuorille maksutonta toimintaa. Hanketta koordinoi Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja sen toiminnat toteutetaan yhteistyössä Kulttuuriyhdistys TUFF!:n, Kulttuuriyhdistys Väristyksen ja Luovan Valokuvauksen Keskuksen kanssa.

26.9.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje