Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Waltti-kortilla voi nyt matkustaa myös Uuraisten Liikenteen vuoroilla Jyväskylässä

Waltti-kortilla voi nyt matkustaa myös Uuraisten Liikenteen vuoroilla Jyväskylässä

Waltti-matkakortin käyttömahdollisuudet Jyväskylän seudun joukkoliikenteen toimialueella laajenevat. Uuraisten Liikenne ky:n kanssa on sovittu Waltti-matkakortin hyväksymisestä maksuvälineenä liikennöitsijän Jyväskylän alueella ajavilla linjavuoroilla.

Sopimuksen myötä Uuraisten Liikenteen Jyväskylä–Palokka–Puuppola–Tikkakoski–Kuikka -reittien vuoroilla voi nyt matkustaa myös Waltti-matkakorttia käyttäen. Uuraisille asti Waltti-kortilla ei edelleenkään voi matkustaa.

Autojen etulasissa on näkyvillä Waltti-lippujen kelpoisuudesta kertovat keltaoranssit W-kyltit. Tarkemmat reitit ja vuorotarjonnat selviävät nettiosoitteesta http://www.uuraistenliikenne.fi/aikataulut. Jyväskylän alueella liikennöivät vuorot löytyvät myös Linkin sähköiseltä aikataulu- ja reittioppaalta osoitteessa https://reittiopas.jyvaskyla.fi.

Waltti-matkakorttien ohella liikennöitsijän autoissa on edelleen käytössä myös Matkahuollon lipputuotteet.

Waltti-hinnat ja -ikäryhmäalennukset vain Waltti-matkakortilla

Matkustaminen Uuraisten Liikenteen autoissa eroaa hieman kilpailutetun Linkki-liikenteen linjoilla matkustamisesta: Waltti-hinnat ja -ikärajat koskevat vain korttimuotoisella Waltti-arvolipulla tai Waltti-kausilipulla matkustavia. Kertamatkalipulla matkustava maksaa matkastaan liikennöitsijän taksan mukaisen lippuhinnan. Kertamatkalipun ikärajat eroavat myös Waltti-kortin ikärajoista: kertalipun ostava 12 vuotta täyttänyt lapsi maksaa matkastaan Matkahuollon taksojen mukaisen lippuhinnan, kun Waltti-kortilla matkustava kulkee lastenlipun hinnalla 16-vuotiaaksi asti.

Uuraisten Liikenteessä ei ole mahdollista hyödyntää Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkeissä käytössä olevia etuuksia, esimerkiksi lastenvaunujen kanssa maksutta matkustamista kello 9–14.

Waltti-lipputuotteita ja -hintoja voi tarkastella osoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/liput/waltti/liputjahinnat.

Lisätiedot: joukkoliikennesuunnittelija Jouni Enroos, p. 014 266 0548, jouni.enroos[at]jkl.fi

26.9.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje