Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Koko perheen pelitapahtuma valtaa Jyväskylän Veturitallit lokakuussa

Koko perheen pelitapahtuma valtaa Jyväskylän Veturitallit lokakuussa

Jyväskyläläiset nuoret järjestävät PLAYHARD-pelitapahtuman Jyväskylän Veturitalleilla torstaina 5.10. Tapahtuma on maksuton ja avoin koko perheelle.

Päivän ohjelmistossa on tutustumista useisiin eri konsoleihin sekä vanhoihin että uusiin peleihin. Kokeiltavana on esimerkiksi PlayStation 4 ja PlayStation 3, Wii U ja Super Nintendo. Digitaalisten pelien lisäksi Veturitalleilla voi pelata lautapelejä, pingistä, biljardia ja pöytäjalkapalloa. Paikan päällä tavattavissa Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajia, joiden kanssa voi jutella harrastusmahdollisuuksista ja kaupungin tarjoamista palveluista.

PLAYHARD-pelitapahtuma klo 14 – 20 Jyväskylän Veturitalleilla. Kulttuurikahvila Kisko on avoinna illan aikana. Tilaisuus on maksuton ja päihteetön. Tapahtuma on avoin koko perheelle, mutta alle 13-vuotiaiden toivomme saapuvan paikalle vanhemman kanssa.

GameONjkl on pelikasvatushanke, jonka rahoittajana toimii opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeen päätoteuttajana toimii Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. veturitallit.jyvaskyla.fi/gameonjkl

Lisätietoja:

Miia Lyyra
projektityöntekijä
miia.lyyra(at)jkl.fi
050 3119 894 tai 014 266 8686

28.9.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje