Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuman suosio kasvaa edelleen – kolmena päivänä yli 100 000 osallistujaa

Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuman suosio kasvaa edelleen – kolmena päivänä yli 100 000 osallistujaa

Valon kaupunki -tapahtuma 28.–30.9. keräsi todellisen ennätysyleisön. Jo kahdettatoista kertaa järjestetty tapahtuma toi jälleen valoa Jyväskylän pimeisiin syysiltoihin Kankaalta Korpilahdelle.

– Iloitsemme siitä, että tapahtuman suosio on kasvanut edelleen ja että siitä on tullut todellinen kansanjuhla, sanoo palvelupäällikkö Kari Ström Jyväskylän kaupungilta.

– Tapahtumanaikaisiin liikennemääriin perustuvan laskennan mukaan tapahtuma keräsi kolmen päivän aikana yli 100 000 osallistujaa, hän toteaa.

– Haluan Jyväskylän kaupungin puolesta kiittää kaikkia sidosryhmiä ja yhteistyökumppaneita kunkin panoksesta ja erittäin hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Lämpimät kiitokset myös kaikille osallistujille tapahtuman hyvästä hengestä ja tunnelmasta. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan seuraavan vuoden tapahtumaa, summaa Kari Ström.

Kaupunkilaiset ovat ottaneet valon omakseen

– Valon kaupunki -tapahtuman sisältö kiinnosti ihmisiä ja heitä oli runsaasti liikkeellä. Erinomainen sää myös suosi tällä kertaa tapahtumaa koko viikon ajan, toteaa Jyväskylän kaupungin Valon kaupunki -koordinaattori Jani Ruotsalainen.

Valon kaupunki 2017 -tapahtuma oli näkyvästi esillä myös sosiaalisen median kanavissa, kun osallistujat kuvasivat innokkaasti valoteoksia ja jakoivat kokemuksiaan.

– Oheistapahtumissa oli enemmän kävijöitä kuin viime vuonna kautta linjan. Valoteoksia tultiin katsomaan jopa ennen tapahtumaa runsain määrin, kun niitä vasta rakennettiin. Näin kävi esimerkiksi Kirkkopuistoon pystytettyjen teosten kanssa, Jani Ruotsalainen kertoo.


Lisätietoja:
- palvelupäällikkö Kari Ström, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi
- Valon kaupunki -koordinaattori Jani Ruotsalainen, Jyväskylän kaupunki, p. 0400 642 364, jani.ruotsalainen[at]jkl.fi


Kuvamateriaali:
- valokuvat: https://drive.google.com/open?id=0B2YBSMAjs5kSM0M2N3JrY3ZCTmc
- 360-kokonaisuus: https://360panorama.fi/Valonkaupunki360/Valonkaupunki360.html
- timelapse-video: https://www.youtube.com/watch?v=EkHPJKSGcJs&feature=youtu.be

Kuvaaja: Rami Saarikorpi. Lisätietoja kuvien sisällöstä saa Jani Ruotsalaiselta.

4.10.2017Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje