Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kiertotiejärjestely otetaan käyttöön 10.10. Ritopohjantien ja Heinälammentien risteyksessä Palokassa

Kiertotiejärjestely otetaan käyttöön 10.10. Ritopohjantien ja Heinälammentien risteyksessä Palokassa

Ritopohjantien kunnostus on käynnistynyt Palokassa Ukonniementien ja Heinäojantien välisellä osuudella. Kesään 2018 saakka kestävillä töillä parannetaan Ritopohjantien kevyen liikenteen väyliä ja Heinälammentien liittymän toimivuutta.

Uuden alikulkutunnelin rakentamistöiden takia Heinälammentien risteykseen on tehty kiertotiejärjestely, joka otetaan käyttöön tiistaina 10.10. kello 9.00 alkaen.

Työmaa hankaloittaa kestäessään ajoneuvoliikennettä välillä keskusta–Heinälampi–Palokka. Viivästyksiä voi aiheutua myös Ritopohjantietä ajavien paikallisliikenteen linjojen 26, 27, 32 ja 36 ajoaikoihin. Paikallisliikenteen pysäkki Palokan suunnasta kohti keskustaa säilyy kiertotiekohdassa ennallaan. Keskustasta Palokan suuntaan palveleva pysäkki jää suljetulle tieosuudelle, joten se poistuu käytöstä ja kiertotien kohdalle asetetaan sitä korvaava väliaikainen pysäkki.

Lisäksi Ritopohjantien kevyen liikenteen kulkureitit muuttuvat, kun vanha alikulkutunneli poistetaan käytöstä ja puretaan.

Liikennejärjestelyt kartalla:

Ritopohjantien parannus on Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Jyväskylän kaupungin yhteishanke.

Lisätiedot:

- Jyväskylän kaupunki, viherrakennuttaja Timo Mattila, p. 014 266 8160, timo.mattila[at]jkl.fi

- www.jyvaskyla.fi/kadut/rakentaminen/ritopohjantie

9.10.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje