Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Harjulla yhteislaulun harmoniaa 13.10.

Harjulla yhteislaulun harmoniaa 13.10.

Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuus järjestetään perjantaina 13.10. klo 15 Harjulla sijaitsevassa ravintola Vesilinnassa (Ihantolantie 5). Harmoniaa Harjulla - yhteislaulutuokiossa laulattajana on Kirsti Tuuri ja säestyksestä vastaa Jyväskylä Sinfonian pienkokoonpano, jossa soittavat Jukka Hämäläinen (kitara), Timo Mahlamäki (klarinetti), Jani Koskela (kontrabasso), June Binnie (rummut) ja Outi Jussila (piano).

Kappalevalintojen taustalla on ajatus hyvän tuulen lauluista. – Valitsimme mukaan sävelmiä, jotka saisivat ihmiset hyvälle mielelle. Mukana on lauluja menneiltä vuosikymmeniltä tähän päivään, euroviisuja, musikaali- ja elokuvasäveliä ja syksyiseen vuodenaikaan liittyviä kappaleita, Kirsti Tuuri kertoo. Hetki viivähdetään vielä menneessä kesässä Oi päivät seutuvilla Päijänteen -sävelin. Sävelmä on vuosien varrella tullut tutuksi kaupunkilaisille kesäisin Harjulta kuultavana iltasoittona ja nyt Laulu synnyinseudulle kuullaan yhdessä laulettuna.

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen, Jyväskylä Sinfonian ja ravintola Vesilinnan yhteistyössä järjestämään tilaisuuteen on vapaa ja esteetön pääsy.

Kuvia tiedotuskäyttöön ladattavissa: http://bit.ly/1mZAWZZ

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen, terho.valkonen(at)jkl.fi, p. 014 266 4045
www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/laulustavoimaa

9.10.2017Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje