Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lokakuussa Lasten Lystissä kohdataan vanhoja ja uusia ystäviä

Lokakuussa Lasten Lystissä Jyväskylässä kohdataan vanhoja ja uusia ystäviä

Lasten Lysti tarjoaa lapsille perheineen lystikästä ohjelmaa syksyn pimeneviin iltoihin. Lokakuussa lauletaan, leikitään ja tanssitaan ystävyyden merkeissä yhdessä Loiskis-orkesterin, Tuomo Rannankarin, Pikku Papun Orkesterin ja Ihanapapunan kanssa.

Lystin tämän syksyn Ole mulle kaveri –teemakonsertissa telkkarista tuttu Tuomo Rannankari ja Loiskis-orkesteri esittävät yhdessä tuttuja lastenlauluja, Rannankarin tuotantoa ja Loiskis-musiikkia sekä avaavat ystävyyden saloja laulun ja leikin keinoin. Konsertti järjestetään keskiviikkona 11.10. klo 18 Aalto-salissa (Väinönkatu 7). Konsertin kesto on n. 45 min ja se sopii kaikenikäisille.
Liput 6 e / alk. 7,5 e Lippu.fi.

Pikku Papun Orkesteri on tällä hetkellä yksi suosituimmista lastenmusiikkiyhtyeistä Suomessa. Orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset koskettavat niin pieniä kuin varttuneempiakin kuulijoita. Jyväskylässä Pikku Papun Orkesteria kuullaan sunnuntaina 22.10. klo 16 Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä (Vapaudenkatu 36). Konsertin kesto on n. 45 min ja se sopii kaikenikäisille.
Liput 10 e / alk. 12,5 e Lippu.fi.

Lokakuun lopussa nähdään Ihanapapuna-tanssiteoksen ensi-ilta Talliteatteri Juliuksessa. Ihanapapuna on kellertävä pötkökorvallinen ja raidallinen olento, jolla on vilkas mielikuvitus ja paljon ihmeteltävää. Helena Ratisen ideoima ja toteuttama Ihanapapuna esitetään lauantaina 28.10. klo 15 Talliteatteri Juliuksessa (Kuokkalan kartanon piha, Hämeenpohjantie 50). Esityksen kesto on 30 min ja se sopii kaikille lapsille ja lapsenmielisille.
Liput 6 e / alk. 7,5 e Lippu.fi.

Lippujen ennakkomyynti Lippu.fi ja kaupunginteatterin lippumyymälä, jossa ei peritä palvelumaksua. Ennakkomyynnistä jäljelle jääneiden lippujen ovimyynti alkaa puoli tuntia ennen esitystä. Ovimyynnissä on vain käteismaksu.

Kuvia esiintyjistä: http://bit.ly/2kCGk8Y

Esitykset kuuluvat Lasten Lystin ohjelmistoon: www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Suvi Lindell-Mäkelä, suvi.lindell-makela(at)jkl.fi, p. 014 266 4043
www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

10.10.2017Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje