Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Keski-Suomen museo- ja kotiseutupäivä 2017

Keski-Suomen museo- ja kotiseutupäivä 2017

Suomi 100 – Museopäivät 55

Keski-Suomen museo- ja kotiseutupäivää vietetään torstaina 26.10.2017 klo 9.30-16.00 Joutsan nuorisoseurantalolla, Jousitie 27. Päivä on tarkoitettu museoiden, kotiseututyön ja kulttuuriperinnön sekä kulttuuriympäristön parissa toimiville yhteisöille ja aiheesta kiinnostuneille henkilöille. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuudessa näyttäytyy tänä vuonna Keski-Suomen alueen kaakonkulma. Joutsa, Leivonmäki ja Luhanka esittelevät omaa toimintaansa. Ohjelmassa kuullaan myös FT Kirsi-Maria Hytösen esitelmä Naisten työstä ja väsymyksestä sota-aikana. Museotoimenjohtaja Heli-Maija Voutilainen kertoo ajankohtaisesta aiheesta valtionavustusuudistuksesta. Suomen Kotiseutuliiton puheenjohtaja Janne Vilkuna tuo kotiseututyön kuulumiset. Jyväskylän museopalveluiden muut museot Jyväskylän taidemuseo, Suomen käsityön museo ja Suomen kansallispukukeskus esittelevät omaa alueellista museotyötään. Päivän lopuksi tutustutaan vielä Joutsan talomuseoon.

Ohjelma löytyy täältä: http://www.jyvaskyla.fi/keskisuomenmuseo/tulevat

Päivän järjestäjinä toimivat Keski-Suomen museo, Keski-Suomen Museoyhdistys ry, Joutsan kotiseutuyhdistys ry, Leivonmäki seura ry ja Luhangan kotiseutuyhdistys ry. Toimintaa tukee Keski-Suomen liitto.

Ilmoittautuminen 19.10.2017 mennessä linkin kautta www.lyyti.in/museopaivat55

Lisätietoja
Pirjo Sojakka
p. 014 266 4360
sp. pirjo.sojakka(at)jkl.fi

11.10.2017Tuula Vuolio-Vallenius

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje