Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Käsityöt ja ääneen luettavat novellit nivoutuvat toisiinsa Jyväskylän pääkirjaston Novellikoukussa 17.10.

Käsityöt ja ääneen luettavat novellit nivoutuvat toisiinsa Jyväskylän pääkirjaston Novellikoukussa 17.10.

Ota hengähdystauko arjen kiireestä ja tule Novellikoukkuun kuuntelemaan ääneen luettavia novelleja ja tekemään käsitöitä Jyväskylän kaupungin pääkirjastoon tiistaina 17.10. klo 14.00.

Novellikoukussa sukelletaan tarinoiden maailmaan ja neulotaan yhdessä. Tule mukaan oman käsityösi kanssa tai istahda vain kuuntelemaan ääneen luettavaa tarinaa. Piipahda tai jää pidemmäksi aikaa. Tulevana tiistaina Novellikoukun teemana on aikuisten sadut. Kirjasto tarjoaa osallistujille kahvia ja teetä.

Novellikoukku kokoontuu pääkirjaston Tietotorilla (Vapaudenkatu 39–41, 2. krs).

Jos et ennätä seuraavaan Novellikoukkuun, ollos huoleton, koska järjestämme syyskauden kuluessa vielä kaksi Novellikoukkua 14.11. ja 12.12. klo 18.00.

Lisätietoja:
Anna Kainulainen, kirjastonhoitaja, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 4138, anna.kainulainen[at]jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/kirjasto
www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto
Instagram @jklkirjasto

13.10.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje