Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tule Jyväskylän kansalaisopiston uuteen asiakasraatiin tekemään opistosta yhä parempi opiskelupaikka – ensimmäinen kokoontuminen 1.11.

Tule Jyväskylän kansalaisopiston uuteen asiakasraatiin tekemään opistosta yhä parempi opiskelupaikka – ensimmäinen kokoontuminen 1.11.

Jyväskylän kansalaisopisto etsii uuteen asiakasraatiinsa ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa kansalaisopiston toimintaan kehittävällä otteella. Raati kokoontuu ensimmäisen kerran keskiviikkona 1.11. klo 18.00. Kokoontuminen kestää enintään kaksi tuntia. Tapaamme kansalaisopiston tiloissa, teorialuokka 3:ssa (Vapaudenkatu 39–41, 3. krs). Asiakasraadista halutaan suora vaikuttamiskanava opiston opiskelijoille ja asiasta muutoin kiinnostuneille.

– Haluamme ottaa ihmiset tiiviimmin mukaan kansalaisopiston toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Pyydän ihmisiä tuomaan raadin tapaamiseen rohkeita ja hullunkurisiakin keskustelunavauksia, koska niistä syntyy usein hyviä ja käyttökelpoisia ideoita, kannustaa kansalaisopiston rehtori Sini Louhivuori.

Asiakasraadin jäsenet, jotka sitoutuvat toimintaan koko lukuvuodeksi, voivat ilmoittautua maksutta yhdelle kurssille kuluvan lukuvuoden aikana.

Raatilaisten kesken voimme pohtia muun muassa näitä teemoja: Yhteistyöideat opiston ja kolmannen sektorin yhdistysten ja järjestöjen kanssa, toiveet kurssivalikoimaan ja yleisöluentoihin liittyen, kansalaisopiston käsityöneuvonnan monipuolisempi hyödyntäminen, opetuksen vieminen asuinalueille, joilla opetusta ei vielä ole sekä toiveet kansalaisopiston viestintään, sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuihin liittyen. Myös kansalaisopiston asiakaspalautteet käsitellään raatilaisten kesken luottamuksellisesti.

Asiakasraadin juoni tiivistetysti

Asiakasraadin toimintakausi on yksi lukuvuosi syyskuusta toukokuun. Raati kokoontuu pääsääntöisesti kahdesti syyslukukauden ja kahdesti kevätlukukauden aikana. Jos raatilainen haluaa olla mukana kauemmin, se onnistuu. Toimimme raadissa joustavasti ja tasaveroisesti.

Oletpa sitten opiskelijamme tai et, tule mukaan! Haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoja:
Sini Louhivuori, rehtori, Jyväskylän kansalaisopisto, sini.louhivuori[at]jkl.fi, p. 014 266 4087

www.facebook.com/JKLkansalaisopisto
www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto

17.10.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje