Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Break-tanssijat vierailevat vanhuspalveluiden asumisyksiköissä 23.10.

Break-tanssijat vierailevat vanhuspalveluiden asumisyksiköissä 23.10.

Ikäihmisille suunnatun perinteisemmän kulttuuriohjelman joukosta löytyy myös esityksiä, jotka piristävät ennenkokemattomuudellaan ja uutuuden viehätyksellään. Tällaisia kokemuksia tarjoavat maanantaina 23.10. Elias Niskanen ja Arttu Rintakumpu, jotka pistävät katutanssit pystyyn Huhtasuon palvelutalossa ja Akseli ja Elina -kodissa.

Elias Niskanen on hallitseva break-tanssin Suomen mestari ja Arttu Rintakumpu tunnetaan tiskijukkana nimellä R2ISDJ2. Esityksen aikana tutustutaan breikkiin musiikin ja yhdessä tekemisen kautta. Kaksikko on esittänyt break-tanssia ikäihmisille aiemmin vanhustenviikon pääjuhlassa ja Seniorimessuilla Jyväskylän kaupunginteatterissa.

Tanssimuuveista päästään nauttimaan maanantaina 23.10. Jyväskylän vanhuspalveluiden Akseli ja Elina -yksikössä (Keljonkatu 26 B) klo 10.30 ja Huhtasuon palvelutalossa
(Suluntie 10) klo 13. Tilaisuudet on suunnattu ainoastaan yksikön asukkaille, työntekijöille ja asukkaiden omaisille. Median edustajat ovat tervetulleita mukaan seuraamaan esityksiä.

Tilaisuudet ovat osa kulttuuripalveluiden ja vanhuspalveluiden yhteistyössä tuottamaa ikääntyneiden ohjelmatarjontaa.
Taideapteekki www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/taideapteekki

Kuva tiedotuskäyttöön löytyy osoitteesta http://bit.ly/2ydmeYo

Lisätietoja:
ohjaaja Helena Hjelt, ympärivuorokautisen asumisen ja hoivan yksiköt
helena.hjelt(at)jkl.fi, p. 014 266 3832

19.10.2017Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje