Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Katutanssijamit rantautuvat Jyväskylän nuorisotiloille

Katutanssijamit rantautuvat Jyväskylän nuorisotiloille

Katutanssijamit rantautuvat nuorisotiloille loka-marraskuussa. Katutanssi-, dj- ja graffitikulttuurin ammattilaiset ohjaavat nuoria jameissa hip hopin elementtien saloihin Call Out Junior –toiminnassa.

Huhtasuon nuorisotila Perttulassa keskiviikkona 25.10. klo 16:00 - 18:00 katutanssin ja breakdancen saloja avaa b-boy Elmonaattori ja Erika Forsberg. Musiikista ja dj-toiminnan ohjauksesta vastaa DJ Nada One. Graffitien tekemisestä kiinnostuneet pääsevät Janne Juhani Julman ohjaukseen.

Säynätsalon nuorisotila Pelisilmässä perjantaina 17.11. klo 16:00 - 17:30 katutanssi- ja breakdanceohjaajina ovat b-boy Elmonaattori ja Ayla Brinkman. DJ Tiskijoni vastaa musiikista ja Janne Juhani Julma graffiteista.

Musiikkitoiveita voi ehdottaa nuorisotiloilta löytyvään Call out –boxiin. Katutanssijameihin osallistumiseen ei ole taitovaatimuksia.

Kulttuuriyhdistys TUFF! ja Call out jam -työryhmä toteuttaa yhteistyössä Keski-Suomen kulttuurirahaston ja Keski-Suomen taiteenedistämiskeskuksen Taiken kanssa Call out Junior -toimintaa 2017-2018 lukuvuoden aikana Jyväskylän seudulla.

Lisätiedot:

Johanna Hurme
tuotantokoordinaattori
050 361 2052

20.10.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje