Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Syksyn viimeisessä Low budget -pajassa taiotaan kierrätysmateriaalit muistikirjoiksi ja vihkoiksi

Syksyn viimeisessä Low budget -pajassa taiotaan kierrätysmateriaalit muistikirjoiksi ja vihkoiksi

Paperista on moneksi! Myös kierrätettynä. Tule tekemään muistikirjoja tai erilaisia vihkoja kierrätyspaperista syksyn viimeisessä Low budget -pajassa Suomen käsityö museoon torstaina 2.11. klo 16–19.

Muistikirjojen valmistamiseen hyödynnetään esimerkiksi vanhojen kirjojen kansia ja sivuja, kierrätyspahvia sekä tapetteja. Pienet kirjaset voi koristella muun muassa kauniilla sidonnalla ja värikkäillä puuhelmillä. Tule tekemään vaikka kaulassa roikkuvan muistikirjakoru tai oppimaan miten paperirullasta voi tehdä hauskan kotelon reseptivihkolle.

Pajassa on tarjolla kaikki tarvittavat materiaalit, mutta voit ottaa omia suosikkimateriaalejasi mukaan myös kotoa. Pajassa ohjaajina toimivat Jyväskylän aikuisopiston käsi- ja taideteollisuusalan tekstiiliartesaaniopiskelijat. Työpajassa materiaalimaksu 2 euroa.

Paja alkaa klo 16 ja viimeisiä tulijoita toivotaan saapuvaksi ennen klo 18, jolloin museo sulkeutuu yleisöltä. Pajassa voi ahertaa klo 19 saakka. Työpajaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoa: Raija Manninen, museolehtori, p. 040 502 2887, raija.manninen@jkl.fi

24.10.2017Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje