Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Poimintoja Lasten Lystin marraskuun ohjelmasta - iloa ja yhdessäoloa vauvasta vaariin

Poimintoja Lasten Lystin marraskuun ohjelmasta – iloa ja yhdessäoloa vauvasta vaariin

Lasten Lystin marraskuu käynnistyy iloisissa yhdessäolon tunnelmissa Loiske Ensemblen Babytango-esityksellä, johon yhdistyy vauvojen ja seuralaisten yhteinen tanssihetki. BabyTango käsittelee vauvan ja vanhemman sanattoman ymmärryksen tilaa, kun yhteisiä sanoja ei vielä ole ja liikkeet, eleet, tunteet ja äänet kertovat kaiken oleellisen. BabyTangosta järjestetään keskiviikkona 1.11. kaksi esitystä, klo 10 ja klo 12, Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41). Tapahtuman kesto on n. 40 min. Liput 10 € (vauva/taapero ja aikuinen) ja 8 € (muut). Tilaisuudet vaativat ennakkoilmoittautumisen 31.10. mennessä ja lippujen lunastus tapahtuu käteisellä ennen esitystä. Varaukset klo 10 esitykseen www.lyyti.fi/reg/babytango10 ja klo 12 esitykseen www.lyyti.fi/reg/babytango12.

Lapsen oikeuksien päivää juhlitaan Jyväskylässä tänä vuonna kahtena päivänä. Etkot järjestetään sunnuntaina 19.11. klo 12-16 Jyväskylän kaupungin pääkirjastossa (Vapaudenkatu 39-41). Päivän aikana voi nauttia Satumetelisopan antimista, mm. Muumipeikko ja Taikurinhattu-esityksistä, Minikinon juhlanäytöksestä ja Viiden Biisin Diskosta. Maanantai-iltana 20.11. klo 18-20 vietetään varsinaista Lapsen oikeuksien juhlailtaa Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiössä (Vapaudenkatu 36). Koko perheen hauska taidekimara nappaa mukaansa tarinoiden ja musiikin iloihin. Kumpaankin tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Marraskuun lopussa voi jo virittäytyä joulun odotukseen. Teatteri Mukamaksen kuvitetussa Joulu on jo ovella -konsertissa lasten iloiset joululaulut johdattelevat joulunalustunnelmiin piparintuoksun, kynttilänvalon ja tontun askelten kera. Konsertti on tiistaina 28.11. klo 18 Nikolainsalissa (Asemakatu 6) ja sen kesto on n. 35 min. Liput 6 € / alk. 7,5 €. Lippujen ennakkomyynti Lippu.fi ja kaupunginteatterin lippumyymälä, jossa ei peritä palvelumaksua. Ennakkomyynnistä jäljelle jääneiden lippujen ovimyynti alkaa puoli tuntia ennen esitystä. Ovimyynnissä on vain käteismaksu.

Kuvia esiintyjistä: http://bit.ly/2zOFSYP

Esitykset kuuluvat Lasten Lystin ohjelmistoon: www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Suvi Lindell-Mäkelä, suvi.lindell-makela(at)jkl.fi, p. 014 266 4043
www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

26.10.2017Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje