Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Mokoman Marko Annala ja Tuomo Saikkonen Jyväskylä Rock Academyn musaklinikassa keskiviikkona 1.11.

Mokoman Marko Annala ja Tuomo Saikkonen Jyväskylä Rock Academyn musaklinikassa keskiviikkona 1.11. 2017

kuva: Sami Jämsen
kuva: Sami Jämsen
Keskiviikkona 1.11. 2017 klo 18 – 20 Jyväskylän Veturitalleilla tarinoivat Mokoman Marko Annala ja Tuomo Saikkonen. Kaksikko kertoo lyriikoiden tekemisestä ja muusikonuristaan kitaransoittamisen lomassa.

Vuonna 1996 perustettu Mokoma on suomalainen ja suomeksi laulava metalyhtye. Mokoman jäsenten perustamalle Sakara Recordsille levyttävät Mokoman lisäksi muun muassa Jarkko Martikainen, Stam1na, Maj Karma, Santa Cruz ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.

Kaikille avoimet ja maksuttomat musiikkiklinikat järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla klo 18 – 20. Jyväskylä Rock Academy -musiikkiklinikoilla ei ole ala- eikä yläikärajaa. Veturitallien Kulttuurikahvila Kisko on avoinna illan aikana.

Jyväskylä Rock Academy ja Rock Academy Finland

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014.
Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja.

http://veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/rockacademy

Lisätiedot:
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244

Mokoman kuva (c) Sami Jämsen

26.10.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje