Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Sinfonian kamaritrion konsertti kuullaan Lutakon Leidin kahvikonsertissa 26.11.

Jyväskylä Sinfonian kamaritrion konsertti kuullaan Lutakon Leidin kahvikonsertissa 26.11.

Jyväskylä Sinfonian syyskauden toinen kamarikonsertti jatkaa viime vuoden Musiikin valokuva-albumi -konserttisarjan ideaa luoden kuulijoiden ympärille kotoisan, värikkään kahvilan, jossa nauttia rennosta ilmapiiristä ja kahvista klassikkoteosten siivittämänä. Konserttipaikkana sunnuntaina 26.11. klo 15 toimii Lutakon Leidi, joka on arkkitehti Yrjö Blomstedtin suunnittelema Schaumanin vaneritehtaan patruunan koti vuodelta 1912. Konsertissa esiintyvät alttoviulisti Grigory Tsyganov, klarinetisti Gil Shaked-Agababa ja pianisti András Szabó. Konsertin pääsylippuun sisältyy myös pullakahvit.

Konsertin ohjelmassa on W. A. Mozartin Kegelstatt-trio, Robert Schumannin Satukertomuksia ja Johannes Brahmsin sonaatti nro 1. Konsertin aikana Lutakon Leidissä voi tutustua myös Jyväskylä Sinfonian kolmen muusikko-valokuvaajan – Jerzy Hoffmanin, Gary Littlerin ja Grigory Tsyganovin – valokuvanäyttelyyn, jossa on esillä mustavalkoisia katutaidekuvia sekä luonto- ja maisemavalokuvia.

Lue lisää konsertista
Kuvapankki

Liput:
15 € (sisältää pullakahvit) teatterin lippumyymälästä ja tuntia ennen ovelta (jos lippuja on jäljellä);
17,50 € (hinta sisältää palvelumaksun) Lippupisteestä http://www.lippu.fi

Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointikoordinaattori Outi Räsänen
p. 014 266 4167
outi.rasanen[at]jkl.fi

9.11.2017Outi Räsänen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje