Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Runotulet tuikkivat Jyväskylän Kortepohjassa loppiaisena 6.1.

Runotulet tuikkivat Jyväskylän Kortepohjassa loppiaisena 6.1.

Elävät tulet valaisevat jälleen luontoaiheisia runoja Vehkalammen puiston Variskukkulan ympäristössä Kortepohjassa lauantaina 6.1.2018 klo 18.00–19.30.

Jyväskylän ympäristöluotsien järjestämän Runotulien tunnelmallisen polun luonto- ja ympäristöaiheiset runot ovat tänä vuonna ympäristöluotsien omaa tuotantoa. Runollista iltakävelyä valaisevat erilaiset lyhdyt, ulkotulet ja kynttilät sekä ympäristöluotsien askartelemat miniteltat. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kävijät saavat mukaansa pienen yllätyksen.

Runotulet-tapahtuma sijoittuu Variskukkulan ympäristöön Vehkalammen puistossa, Vehkahallin vieressä (Helenantien varressa). Yleisöä opastetaan tapahtumaan parkkipaikalta osoitteessa Wilhelm Schildtin katu 1.

Jyväskylän ympäristöluotsit järjestävät Runotulet nyt jo kolmannen kerran. Tänä vuonna järjestelyihin on osallistunut kymmenkunta ympäristöluotsia. Jyväskylän ympäristöluotsit ovat luonto- ja ympäristöasioita kiinnostuneita vapaaehtoisia. Heidät voi kutsua esimerkiksi kävelykaveriksi lähiluontoon tai joillekin Jyväskylän kauniista luontopoluista. Ympäristöluotsit eivät ole oppaita, vaan kanssakulkijoita ja vertaisihmettelijöitä. Toiminta on vapaaehtoistyötä oman lähiympäristön puolesta ja kaupunkilaisten virkistykseksi.

Lisätietoja:
Hanne Laitinen, kulttuuriluotsikoordinaattori, Jyväskylän kaupunki, hannemari.laitinen[at]jkl.fi, p. 050 338 1114
Upe Nykänen, ympäristöluotsi, upe.nykanen[at]gmail.com, p. 040 582 6101

Jyväskylän ympäristöluotsien Luotsaten-blogi http://luotsaten.blogspot.fi

4.1.2018Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje