Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustusten hakuaika tammikuussa

Jyväskylän kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustusten hakuaika on tammikuussa

Jyväskylän kaupungin avustukset kulttuuri, -liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavina tammikuussa. Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.1.2018 klo 15.00. Avustuksilla luodaan edellytyksiä kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnalle ja kannustetaan kuntalaisia hyvinvointia ja elämänlaatua edistävään yhteisölliseen toimintaan.

Avustuksia myönnetään toiminta- ja kohdeavustuksina. Toiminta-avustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, joiden kotipaikka on Jyväskylä. Toiminta-avustus on tarkoitettu yhdistyksen ympärivuotiseen, toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan.

Kohdeavustusta voi hakea kohdennettuun toimintaan, tapahtumaan, projektiin tai hankkeeseen. Kulttuuri-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan kohdeavustuksia voivat hakea rekisteröityjen yhdistysten lisäksi erilaiset työryhmät ja yhteisöt ja kulttuurin kohdeavustuksia voivat hakea myös yksityiset henkilöt. Liikunnan avustuksia myönnetään ainoastaan rekisteröidyille yhdistyksille.

Avustushakemus tehdään verkossa

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Verkkosivulla www.jyvaskyla.fi/avustukset löytyy lisätietoja avustuksista, tarkemmat hakuohjeet ja linkki sähköiseen hakemukseen. Avustusten hakemiseen ja hakemuksen tekemiseen liittyvä neuvontapalvelu on auki Jyväskylä-neuvonnassa kauppakeskus Forumissa (Asemakatu 7) seuraavasti: puhelinpalvelu arkisin 8.-31.1. klo 13-15 ja henkilökohtainen opastus arkisin 22.-31.1. klo 13-15.

Tiedustelut: Jyväskylä-neuvonta p. 014 266 0112, jklneuvonta(at)jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/avustukset

Lisätietoja:
kulttuuri- ja liikuntapalvelujen palvelujohtaja Ari Karimäki, p. 014 266 4001

8.1.2018Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje