Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä nuorten ideoille jaossa 17 000 euroa hankerahaa

Jyväskylässä nuorten ideoille jaossa 17 000 euroa hankerahaa

Hakemukset 31.1. mennessä osoitteeseen nuva@jkl.fi

Jyväskylän nuorisovaltuusto jakaa nuorten itse ideoimille ja toteuttamille hankkeille 17 000 euroa Huippukokouksessa 19.2. Rahoitusta haetaan erillisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/nuva/mita/hankeraha. Sivulta löytyvät myös tarkemmat ohjeet hakemisesta ja lomakkeen täyttämisestä. Valmis hakemus palautetaan 31.1. mennessä osoitteeseen nuva@jkl.fi. Hankerahaa hakevat tahot esittelevät hankkeensa Huippukokouksessa ennen päätösten tekoa.

Hankerahaa nuorten tapahtumiin, toimintoihin ja projekteihin

Nuorisovaltuuston hankeraha on tarkoitettu yläkoulujen, lukioiden, ammatillisten oppilaitosten, nuorisotilojen, järjestöjen hankeryhmille ja nuorten omaehtoisille ryhmille. Rahalla halutaan tukea mahdollisimman monia nuorten itsensä ideoimia tapahtumia, toimintoja ja projekteja. Rahoitusta voidaan hakea esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen tai harrastustoiminnan tukemiseen. Vuonna 2017 rahaa myönnettiin muun muassa pelien, liikuntavälineiden ja penkkien hankkimiseen välituntien ja oppilaiden harrastetoiminnan elävöittämiseen, Pakolaiset Ugandassa –keskustelutilaisuuden järjestämiseen, nuorten valokuvaustoiminnan kehittämiseen, kansainvälisen työelämäpäivän järjestämiseen ja Euroopan Nuorten Parlamentin istunnon järjestämiseen Jyväskylässä.

Nuorisovaltuusto on 13–20 -vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava. Sen tehtävänä on parantaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia, huolehtia että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa ja toimia sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä.

Lisätietoja:
Osallisuuskasvatuksen koordinaattori Anne-Mari Ojanperä, nuorisopalvelut, p. 014 266 4230
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Carita Järvi, p. 014 266 4240
Nuorisovaltuuston tiedottaja Joni Rossi, p. 014 266 7515

10.1.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje