Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hae Jyväskylän nuorten rockkuoroon RockAlliin ilman laulukokeita

Hae Jyväskylän nuorten rockkuoroon RockAlliin ilman laulukokeita

Jyväskylän nuorten RockAll-kuoroon otetaan uusia kuorolaisia tiistaina 23.1. järjestettävissä treeneissä. Kuoro on tarkoitettu kaikille 13-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita rockmusiikista ja sen laulamisesta mukavassa porukassa.

RockAll-kuorossa ei järjestetä koelauluja eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Kuorotreenit järjestetään tiistaisin Jyväskylän Veturitalleilla, Kulttuuriklubi Siperian tiloissa. RockAll-kuoroon voi ilmoittautua mukaan treeneissä tiistaina 23.1. klo 18:30 tai ottamalla yhteyttä suoraan kuoronjohtajaan: seppo.pohjolainen(at)jkl.fi / p. 040 777 4073.

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut on järjestänyt RockAll-kuoron toimintaa vuodesta 2009 alkaen. Toimintaan kuuluu laulutreenien lisäksi esiintymisiä ja levytyksiä.

Kuoronjohtajana on toiminut alusta asti nuorisonohjaaja ja muusikko Seppo Pohjolainen. RockAll-kuoron toimintaan ja levytyksiin voi tutustua YouTubessa ja Facebookissa.

Lisätiedot (17.1. 2018 alkaen):

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
p: 040 777 4073

12.1.2018Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje