Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Visit Jyväskylä toi kansainvälisiä bloggarivierailijoita Jyväskylän seudulle

Visit Jyväskylä toi kansainvälisiä bloggarivierailijoita Jyväskylän seudulleVisit Jyväskylä toi kansainvälisiä bloggarivierailijoita Jyväskylän seudulle.

Jyväskylän seudulla vierailee parhaillaan kahdeksan bloggaria kuudesta eri maasta: Luxembourgista, Tanskasta, Saksasta, Etelä-Afrikasta, Ruotsista ja Ranskasta. Tutustuminen alueen matkailutarjontaan alkoi eilen sunnuntaina ja jatkuu keskiviikkoon 17.1. saakka.

Bloggareiden ohjelma keskittyy tällä kertaa talviurheiluun ja -liikuntaan tarjoten osallistujille mahdollisuuden koittaa muun muassa fatbike-pyöräilyä lumella, potkukelkkailua, pulkkailua ja hiihtoa. Lisäksi tarjolla on koskielämyksiä ja tutustuminen KIHU:n toimintaan. Bloggarit pääsevät myös nauttimaan saunaelämyksistä päivittäin eri puolella Jyväskylän seutua.

Ohjelman järjestelyistä ja emännöinnistä vastaa Visit Jyväskylä. Media on tervetullut seuraamaan vierailua.

Nyt järjestettävä bloggarivierailu on osa Matka2018-messujen yhteydessä järjestettävää NBE Bloggers’ Experience bloggariohjelmaa ja Visit Jyväskylän vuoden 2018 kansainvälisen markkinoinnin ohjelmaa.

Lisätietoja:
matkailukoordinaattori Johanna Maasola p. 050 448 2954
Visit JyväskyläVisit Jyväskylän logo

15.1.2018Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje