Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hard rockia Jyväskylästä – Face The Legacyn As You're Gone on Jyväskylä Rock Academyn vuoden ensimmäinen julkaisu

Hard rockia Jyväskylästä – Face The Legacyn As You're Gone on Jyväskylä Rock Academyn vuoden ensimmäinen julkaisu

Jyväskyläläinen hard rock -yhtye Face The Legacy julkaisee debyyttisinglensä perjantaina 19.1. 2018. Jyväskylä Rock Academyssa mukana oleva yhtye esittäytyy perjantaina myös YouTubessa julkaistavalla musiikkivideolla.

Vuonna 2015 perustetun yhtyeen keikkakalenteri kattaa jo noin 40 esiintymistä ympäri Suomea. Viime vuonna Face The Legacy teki kaksi Suomen kiertuetta, joiden aikana bändi kolusi kaupunkeja Etelä-Suomesta aina Lappiin asti.

Face The Legacy on ehtinyt saada oppia Noora Louhimolta (Battle Beast), Douglas Blairilta (W.A.S.P.) ja Mikko Von Hertzeniltä (Don Huonot, Von Hertzen Brothers). Bändi on ollut mukana valtakunnallisessa Rock Academy Finland- hankkeessa ja Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Jyväskylä Rock Academy –toiminnassa vuodesta 2015.

- As You’re Gonessa on reilusti vaikutteita itselle tärkeästä 80-90 luvun hard rockista. Tästä huolimatta biisistä voi kuulla modernimpaa meininkiä ja selkeää melodisuutta. Kun aloitimme parisen vuotta sitten työstämään kappaletta, oli jo tekovaiheessa miltei selvää, että tästä tulee sinkkubiisi!, kitaristi Elias Suhonen kommentoi.

As You’re Gone julkaistaan perjantaina 19.1. 2018 tärkeimmissä digitaalisissa musiikkikaupoissa ja suoratoistopalveluissa (muun muassa Spotify, iTunes ja Google Play). Kappale on äänitetty Jyväskylän Veturitalleilla Teemu Liekkalan toimesta, joka on myös tuottanut, miksannut ja masteroinut singlen.

Lisätiedot:

Elias Suhonen
Face The Legacy
p. 044 055 0807

Esa Linna
nuorisonohjaaja
Jyväskylä Rock Academy –toiminta
p. 014 266 4244

Singlen kansi: Sakari Levävaara
Muokkaus: Niklas Lindeman

Face The Legacyn promokuva: Keijo "Keke" Penttinen, Ps-Studio
16.1.2018Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje