Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nils Schweckendiek johtaa Jyväskylä Sinfoniaa 24.1. Eva Ollikaisen sijasta

Nils Schweckendiek johtaa Jyväskylä Sinfoniaa 24.1. Eva Ollikaisen sijasta

Jyväskylä Sinfonian konsertissa keskiviikkona 24.1. on tapahtunut kapellimestarivaihdos. Eva Ollikainen ei pääse sairastumisen vuoksi johtamaan konserttia ja hänet korvaa Nils Schweckendiek.

Schweckendiek toimii parhaillaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kuoronjohdon professorina ja vastaa lisäksi Helsingin kamarikuoron taiteellisesta toiminnasta. Orkesterin- ja kuoronjohtoa Schweckendiek on opiskellut Cambridgessa, Freiburgissa sekä Helsingissä ja hän on esiintynyt orkestereiden, yhtyeiden ja kuorojen kanssa ympäri Eurooppaa, sekä Yhdysvalloissa ja Kiinassa.

W. A. Mozartin, Bohuslav Martinůn, Witold Lutosławskin ja Ludwig van Beethovenin teoksia sisältävä Ketjureaktio-konsertti kuullaan Jyväskylän teatteritalossa keskiviikkona 24.1. klo 19 ja konsertin solistina soittaa pianisti Anna Kuvaja. Kapellimestari Nils Schweckendiekin pääsee tapaamaan teatteritalon kulmalämpiössä ennen konserttia klo 18.15. Häntä haastattelee Jyväskylä Sinfonian vastaava tuottaja Nikke Isomöttönen. Taiteilijatapaamiseen on yleisöllä vapaa pääsy.


Nils Schweckendiek


Lisätiedot:

Intendentti Emma Anttila
p. 014 266 4169
emma.anttila[at]jkl.fi

19.1.2018Outi Räsänen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2019 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje