Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kivelänrannan virkistysalueen kaavamuutos hyväksyntään

Kivelänrannan virkistysalueen kaavamuutos hyväksyntään Jyväskylässä

Alustava havainnekuva
Alustava havainnekuva

Tänään kokoontuvan kaupunkirakennelautakunnan hyväksymiskäsittelyssä on Kivelänrannan virkistysalueen asemakaavan laajennus ja muutos. Kaavamuutoksella mahdollistetaan melontaa, avantouintia ja muuta vesiliikuntaa ja urheilua, sekä alueen liikuntapalveluja palvelevien huoltorakennusten rakentaminen.

Asemakaavan toteuttaminen tapahtuu kaavamuutoksen saatua lainvoiman. Toteuttamisesta vastaavat ulkoilureitin osalta Jyväskylän kaupunki ja vesiliikuntaa palvelevien rakennusten osalta alueen ja rakennusten tulevat toimijat.

”Alueen kevyenliikenteen väylän ja vesihuollon suunnittelu käynnistetään alustavasti kevään aikana. Rakennussuunnittelun käynnistämisestä ei ole tarkempaa aikataulua, suunnittelusta vastaavat alueen tulevat toimijat. Tavoitteena on yhtenäisen, arkkitehtonisesti korkeatasoisen huoltorakennuksen sekä laadukkaan ja viihtyisän lähiympäristön rakentaminen. Kaava mahdollistaa myös alueen monipuolisten toimintamuotojen sekä yleisen virkistyskäytön ja luontoarvojen säilymisen.”, kertoo asemakaava-arkkitehti Nana Pentti.

Kaavan verkkosivut: http://www3.jkl.fi/kaavoitus/kaava.php/id/974

Lisätiedot: asemakaava-arkkitehti Nana Pentti, p. 014 266 5043, nana.pentti@jkl.fi

23.1.2018Ilona Hokkanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje