Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vielä ehtii hakea Jyväskylän nuorisovaltuuston hankerahaa

Vielä ehtii hakea Jyväskylän nuorisovaltuuston hankerahaa

Jyväskylän nuorisovaltuuston hankerahaa on tarjolla 17 000 euroa. Yläkoulujen, lukioiden, ammatillisten oppilaitosten, nuorisotilojen, järjestöjen hankeryhmille ja nuorten omaehtoisilla ryhmillä on mahdollisuus hakea rahoitusta itse ideoimilleen tapahtumille, toimintoihin ja projekteihin. Rahoitushakemus ja ohjeistus löytyvät osoitteesta www.jyvaskyla.fi/nuva/mita/hankeraha. Hakemus palautetaan 31.1. mennessä osoitteeseen nuva@jkl.fi.

Päätökset hankerahan jaosta tehdään nuorisovaltuuston Huippukokouksessa 19.2. Veturitalleilla. Hankerahaa hakevien tahojen tulee olla paikalla Huippukokouksessa ja esitellä hankkeensa vielä paikan päällä ennen kuin päätökset tehdään.

Nuorisovaltuusto on 13–20 -vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava. Sen tehtävänä on parantaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia, huolehtia että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa ja toimia sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä.

Lisätietoja:
Osallisuuskasvatuksen koordinaattori Anne-Mari Ojanperä, nuorisopalvelut, p. 014 266 4230
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Carita Järvi, p. 014 266 4240
Nuorisovaltuuston tiedottaja Joni Rossi, p. 014 266 7515
www.jyvaskyla.fi/nuoriso/nuva

25.1.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje