Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän lasten ja nuorten lomatoimintojen koonnille etsitään nimeä

Jyväskylän lasten ja nuorten lomatoimintojen koonnille etsitään nimeä


Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut julkaisee maaliskuussa 2018 Nuorten Jyväskylä –palvelussa koonnin lapsille ja nuorille suunnatuista kesätoiminnoista. Nyt toista kertaa toteutettavalle koonnille haetaan nimeä alle 30-vuotiaille suunnatun kilpailun kautta.

Kaupungin omien toimintojen lisäksi koontiin kerätään aktiviteetteja Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta lapsille ja nuorille toimintaa järjestäviltä tahoilta. Jatkossa vastaava koonti kerätään myös syys- ja talvilomien osalta.

”Nyt toteutettavaa koontia on suunniteltu yhdessä nuorisotoimijoiden kanssa jo syksystä 2017 lähtien ja tässä yhteydessä on noussut tarve saada sille iskevä nimi”, kertoo Rita Suhonen Nuorten Jyväskylä -palvelusta. ”Toivomme nuorilta erityisesti uudenlaisia ja virkistäviä ideoita”, Suhonen jatkaa.
Voittajaehdotuksen valinnassa painottuu mahdollisimman ytimekäs nimi. Koonnille haetaan nimeä, jota voisi käyttää kaikkien loma-aikojen koontien yhteydessä.

Kilpailuun voi osallistua 11.2. klo 20:00 saakka. Tarkemmat säännöt sekä sähköisen vastauslomakkeen linkki osoitteessa: http://nuorten.jyvaskyla.fi/kesatoiminta.

Nuorten Jyväskylä

Nuorten Jyväskylä on nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu, josta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. Kokonaisuus tarjoaa tietoa ja neuvontaa nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä. Pääasiallisena kohderyhmänä ovat 13-29-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset sekä heidän huoltajansa.

Lisätiedot:

Rita Suhonen
hanketyöntekijä, Nuorten Jyväskylä
050 320 5933
rita.suhonen(a)jkl.fi

30.1.2018Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje