Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vielä viikko aikaa ilmoittautua ensimmäiselle luokalle Jyväskylässä

Vielä viikko aikaa ilmoittautua ensimmäiselle luokalle Jyväskylässä

Elokuussa 2018 koulun aloittavat kaikki vuonna 2011 tai sitä aikaisemmin syntyneet lapset, jotka eivät vielä ole aloittaneet koulunkäyntiään. Ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan 7.2. mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://wilma.jkl.fi.

Tulevien koulunsa aloittavien lasten huoltajat ovat saaneet kotiin kirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin ilmoittautumisen käytänteistä. Jyväskylän kaupungin kouluihin, Jyväskylän normaalikouluun, Jyväskylän kristilliseen kouluun ja Jyväskylän steinerkouluun ilmoittaudutaan samalla lomakkeella. Jos kirjettä kotiin ei ole tullut, jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia tai lapsen koulunkäynnin järjestelyissä on kysyttävää, pyydetään ottamaan yhteyttä perusopetuksen palveluohjaukseen. Palveluohjaukseen tulee ottaa yhteyttä myös, jos lapsen koulunkäynti halutaan aloittaa vuotta aikaisemmin tai myöhemmin.

Yhteyttä voi ottaa puhelimitse 014 266 0180 tai sähköpostitse
perusopetus.palveluohjaus@jkl.fi. Palvelupuhelin on avoinna 7.2. saakka arkipäivisin klo 8.30–15. Paikan päällä asiointi onnistuu parhaiten ajanvarauksella. Lisätietoja perusopetuksesta ja oppilashuollon palveluista löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/opetus. Wilma-tunnuksen luomisesta ja sähköisen ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä on laadittu ohjevideot, jotka löytyvät osoitteesta www.jyvaskyla.fi/opetus/ilmojahaku/ekaluokka.

Jos huoltajien käytössä ei ole internet-yhteyttä, voi ilmoittautumisen tehdä lähimmällä alakoululla 7.2. mennessä koulun aukioloaikana. Tieto oppilaaksitotosta lähetetään Wilma-viestillä torstaina 5.4.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Päivi Haapajoki, varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen palveluohjaus, p. 014 266 7670

30.1.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje