Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Millainen on sinun Laajavuoresi?

Millainen on sinun Laajavuoresi?

Kysely avoinna Laajavuoren matkailu- ja virkistysalueen kehittämisestä

Ideoi sinun Laajavuortasi kyselyssä

Jyväskylän kaupunki on käynnistänyt Laajavuoren matkailullisen kehittämissuunnitelman laatimisen. Suunnitelma laaditaan tammi-kesäkuun 2018 välisenä aikana alueelle, joka kattaa Laajiksen laskettelu- ja aktiviteettikeskuksen, Cumuluksen kylpylähotellin sekä näitä ympäröivät virkistysreitit. Suunnitelman laatimisesta vastaa WSP Finland Oy. Työn tavoitteena on kehittää Laajavuorta liikuntapääkaupungin osana entistä vetovoimaisemmaksi virkistäytymisen ja matkailun kohdealueeksi niin ulkopuolelta saapuville matkailijoille kuin lähialueiden asukkaille.

Osana suunnitelmaa on käynnistetty karttapohjainen kysely alueen kehittämisideoista. Millaisia toimintoja sinä toivoisit alueelle? Millaisena näet tulevaisuuden Laajavuoren? Mitä se voisi parhaimmillaan olla?

Kysely on avoinna kaikille Laajavuoren alueen kehittämisestä kiinnostuneille 28.2.2018 asti. Kyselyyn voi vastata anonyymisti. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti, jonka voi käyttää joko Restelin hotellien tai Laajiksen palveluihin.

Löydät kyselyn osoitteesta: http://app.maptionnaire.com/3709/.

Lisätietoja:

- erikoissuunnittelija Sarita Humppi, p. 014 266 2479, sarita.humppi@jkl.fi

- hankkeen verkkosivut: www.jyvaskyla.fi/hankkeet/laajavuorenmatkailu

31.1.2018Ilona Hokkanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje