Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Yrityspalveluseteli hakuun jyväskyläläisille pk-yrityksille

Yrityspalveluseteli hakuun jyväskyläläisille pk-yrityksille

Jyväskyläläiset pk-yritykset voivat hakea Jyväskylän kaupungin yrityspalveluseteliä 1.2.2018 alkaen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Setelillä tuetaan ulkopuolisen asiantuntijan palveluiden ostoa pidempijänteiseen myynnin ja markkinoinnin kehitystyöhön. Haku on avoinna 1.-28.2.2018 ja se tehdään Cloudia-järjestelmän kautta.

Jyväskylän kaupunki haluaa tukea pk-yritysten kasvua ja kehittämistä yrityspalvelusetelillä, joka ensimmäisessä pilottivaiheessa myönnetään myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen valittujen palveluntuottajien tuotteistetuista palveluista. Yrityspalvelusetelipilotin ajan myönnetään seteleitä, jotka ovat suuruudeltaan 2.500 euroa ja 5.000 euroa. Setelissä on 20 %:n omavastuu. Hyväksyttyjä palveluntuottajia on mukana noin 30.

Kevään 2018 aikana toteutettava työ on pilotti, jonka aikana seteleitä voidaan myöntää arviolta noin 40 – 50 hakijayritykselle. Kokeilun kokonaisbudjetti on 150 000 euroa. Setelin myöntämisestä päättää Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö ja valinnat tehdään maaliskuun aikana.

”Seteli on herättänyt valtavasti kiinnostusta. Uskomme, että hakijoita tulee olemaan paljon ja kannustankin panostamaan hyviin hakemuksiin”, kommentoi yrityspalvelupäällikkö Risto Kovala Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksiköstä.

Lisätietoa yrityspalvelusetelistä löydät verkkosivuilta:
http://businessjyvaskyla.fi/palvelut/yrityspalveluseteli
http://businessjyvaskyla.fi/palvelut/yrityspalveluseteli/hae

Lisätiedot:
Risto Kovala, yrityspalvelupäällikkö, Jyväskylän kaupunki, p. 050 365 0012, risto.kovala@jkl.fi

1.2.2018Taija Lappeteläinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje