Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Puoli vuosisataa viihteellä Keski-Suomessa. Muistoja ja valokuvia -keruu

Puoli vuosisataa viihteellä Keski-Suomessa

Muistoja ja valokuvia -keruu

Nyt sinulla on mahdollisuus saada muistosi museoon! Mitkä olivat nuoruutesi parhaita menopaikkoja Keski-Suomessa? Kävitkö lauantaisin lavatansseissa vai jammailitko Laajavuoren discossa, notkuitko Esson baarissa, entä kävitkö rimpsalla tai kylillä? Osallistumalla Puoli vuosisataa viihteellä Keski-Suomessa -keruuseen, voit päästä osaksi museon uutta vuonna 2019 avautuvaa perusnäyttelyä.

Keski-Suomen museo kerää Puoli vuosisataa viihteellä -kyselyllä muistoja ja valokuvia keskisuomalaisten syömisen, juomisen, yhteisen ilonpidon ja kohtaamisen paikkoihin liittyen. Keruulla kartoitetaan keskisuomalaista arkea ja juhlaa aina seurantaloilta lähiöpubeihin ja tanssilavoilta Kauppakadun approon. Muistot ja valokuvat voivat koskea esimerkiksi keskisuomalaisia ravintoloita, hotelleja, baareja, yökerhoja, tanssipaikkoja, huoltamoita, kioskeja ja kahviloita. Kysely toteutetaan yhteistyössä Hotelli- ja ravintolamuseon kanssa Restopedia -tietopankin kautta.

Keruu alkaa 1.2.2018 osoitteessa www.restopedia.fi/ravintolamuistot ja kestää 30.4. saakka. Kyselystä ja sen etenemisestä tiedotetaan Keski-Suomen museon fb-sivuilla.

Keski-Suomen museo avaa uudistuneena ovensa jälleen vuonna 2019. Museon uudessa perusnäyttelyssä etsitään keskisuomalaisuutta aina kivikaudelta 2000-luvulle.

Lisätietoja:

Anna Muittari
amanuenssi

Johanna Puhakka
amanuenssi

p. 014 266 4346
ksmuseo.info(a)jkl.fi

1.2.2018Tuula Vuolio-Vallenius

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje