Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin kesätyöpaikkaa haetaan 28.2. mennessä

Jyväskylän kaupungin kesätyöpaikkaa haetaan 28.2. mennessä

Kesätyösetelin kokeilu tuo uusia mahdollisuuksia nuorten työllistymiseen

Haku Jyväskylän kaupungin kesätyöpaikkoihin on käynnissä. Tarjolla on 278 paikkaa useassa kaupungin toimintayksikössä. Kesätyöpaikoista 153 on suunnattu eri alojen Jyväskylässä asuville opiskelijoille. 110 paikkaa on varattu 15-16-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille ja paikata arvotaan hakijoiden kesken. Lisäksi liikunnallisiin Kesä-Jälkkäreihin palkataan 15 nuorta hakemusten ja haastattelujen perusteella. Kesä-Jälkkäriin voivat hakea 15-16 vuotiaat nuoret.

Jyväskylän kaupungin omien kesätyöpaikkojen lisäksi 15-17-vuotiaat peruskoulun päättävät nuoret voivat hakea uutta kesätyöseteliä, jonka avulla helpotetaan nuorten työllistymistä paikallisiin yrityksiin. Uudessa kokeilussa nuori saa kaupungilta kesätyösetelin, jonka hän vie kesätyöpaikkaansa. Kesätöitä tarjoava yritys laskuttaa kaupunkia nuoren kesätyöjakson jälkeen. Kesätyöseteleitä on jaossa 100 kappaletta ja ne arvotaan niitä hakeneiden nuorten kesken. Kesätyöseteli helpottaa nuoria saamaan työkokemusta ja yritysten päätöstä palkata nuoria kesätyöntekijöitä. Sekä kaupungin kesätöitä että kesätyöseteleitä haetaan sähköisesti 28.2. mennessä osoitteessa www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/kesatyo.

Kesätöihin työllistyneet nuoret tekevät 30 tunnin työviikkoa kahden viikon ajan. Työt sijoittuvat 4.6. – 5.8. väliselle ajalle. Yksittäinen nuori voi saada kaupungilta joko yhden kesätyöpaikan tai kesätyösetelin, ei molempia.

Lisätietoja:
rekrytointiasiantuntija Anna-Leena Pusa, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 3058
palveluesimies Satu Paasonen, Jyväskylän nuorisopalvelut p. 014 266 7524

1.2.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje