Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kenelle kuuluu Jyväskylän kulttuuripalkinto 2018? Ehdotuksia otetaan vastaan helmikuussa

Kenelle kuuluu Jyväskylän kulttuuripalkinto 2018? Ehdotuksia otetaan vastaan helmikuussa

Jyväskylän kaupunki hakee helmikuun aikana ehdotuksia vuoden kulttuuripalkinnon saajaksi. Palkittava voi olla yksityinen henkilö tai yhteisö, joka on toiminnallaan tehnyt jyväskyläläistä kulttuuria tunnetuksi.

Palkittavaksi haetaan tahoa, jonka merkitys kaupungin kulttuurielämälle on tärkeä. Palkinnon saaja voi olla tunnustettu omassa tarkoin rajatussa taiteenlajissaan tai koskettaa kaupunkilaisia laajemmalla alalla. Onko siis tiedossasi jyväskyläläistä taiteilijaa, ryhmää, taide- tai kulttuurielämän toimijaa, jolle palkinto mielestäsi kuuluisi?

Ehdota suosikkiasi hyvine perusteluineen 28.2. mennessä verkkosivulla osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/kulttuuripalkinto. Tämä ei ole äänestys, jossa suosituin voittaa vaan oleellista on ehdokasnimiin liitetyt kattavat ja monipuoliset perustelut, jotka otetaan huomioon päätöstä tehtäessä.

Palkinnon saaja tiedossa maaliskuussa

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta tekee päätöksen palkinnon saajasta ehdotusten ja oman arvion perusteella 21.3. pidettävässä kokouksessa. Palkinto luovutetaan myöhemmin sovittavassa tilaisuudessa.

Kulttuuripalkinnon saajan kotipaikan on oltava Jyväskylä ja sen voi saada vain kerran. Jyväskylän kaupungin työntekijät ja toimijat on rajattu palkittavien ulkopuolelle.

Lista kulttuuripalkinnon saajista aikaisemmilta vuosilta

Lisätietoja:
kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Marita Kajander, p. 014 266 4040, marita.kajander(at)jkl.fi
https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/kulttuuripalkinto

2.2.2018Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje