Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Radikaaleja pistoja Low Budget -pajassa to 1.3. Suomen käsityön museossa

Radikaaleja pistoja Low Budget -pajassa to 1.3. Suomen käsityön museossa

Kirjonta on Taitoliiton valitsema vuoden käsityötekniikka ja maaliskuun Low budget -pajassa pistetäänkin neulalla koreasti ja asenteella. Pajassa ohjaajana toimii Radikaalit pistot -ryhmästä tuttu kuvataiteilija Sirpa Varis. Maksuton paja pidetään Suomen käsityön museossa, Kauppakatu 25, torstaina 1.3. klo 16–19.

Radikaalit pistot on jyväskyläläinen feministinen ompeluseura, joka kokoontuu tekemään pieniä ilmaisullisia ja sanomallisia kirjontatöitä. Kirjoa voi esimerkiksi lyriikkaa, huoneentauluja, kylttejä, hihamerkkejä, jne. Samalla teemalla toteutetaan myös Low budget -paja eli kirjo oma sloganisi, sinulle merkittävä pätkä lyriikkaa tai visuaalinen elementti. Jos sanat ei riitä, kuva auttaa. Tai jos koet sanat tehokkaammiksi, niin kaikkihan kirjaimia pystyy kirjomaan! Kirjontaan tarvittavat materiaalit saat museolta.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan, eikä taitotasolla ole väliä!

Paja alkaa klo 16 ja viimeisiä tulijoita toivotaan saapuvaksi ennen klo 18, jolloin museo sulkeutuu yleisöltä. Pajassa voi ahertaa klo 19 saakka. Tähän maksuttomaan työpajaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Voit käydä tutustumassa Radikaalien pistojen omiin pistelyihin Suomen käsityön museon Näytönpaikassa, Kilpisenkatu 12. Näyttelyä voi ihailla näyteikkunoissa ympäri vuorokauden 4.3.2018 saakka.

Suomen käsityon museo
Kauppakatu 25, 40100 Jyväskylä
Avoinna ti-su klo 11-18. Poikkeuksia aukioloissa pyhäpäivinä.

Lisätietoa: Raija Manninen, museolehtori, p. 040 502 2887, raija.manninen@jkl.fi

20.2.2018Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje