Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Päätöksenteko » Kuntalaisaloite

Kuntalaisaloite

Kunnan asukkaalla on kuntalain 28 §:n mukaan oikeus tehdä kunnalle aloitteita sen toimintaa koskevissa asioissa. Kuntalaisaloite.fi:ssä tai allaolevalla tulostettavalla lomakkeella voit tehdä aloitteita, jotka koskevat Jyväskylän kaupungin toimintaa. Aloitteen käsittely edellyttää yhteystietojen ilmoittamista.

Aloite toimitetaan asianomaiselle viranomaiselle käsittelyä ja mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten. Koska sähköpostin turvallisuutta ei ole varmistettu, älä kirjoita viestiin arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnustasi, pankkitilin numeroa tai vastaavaa. Aloitteesi etenemistä voit tiedustella Jyväskylän kaupungin kirjaamosta.

Aloitteen vastaanottaja on Jyväskylän kaupungin kirjaamo
- sähköposti kirjaamo[at]jyvaskyla.fi
- käyntiosoite Kaupungintalo, Vapaudenkatu 32
- postiosoite PL 193, 40101 Jyväskylän kaupunki
- puhelin 014 266 0888

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Jos haluat, voit myös tulostaa aloitelomakkeen (PDF, 37Kb), jonka voit täyttää käsin.


Jyväskylä on mukana 10.9.2013 julkaistussa valtakunnallisessa kuntalaisaloite.fi:ssä. Voit laittaa kuntalaisaloitteesi myös sitä kautta.

Jyväskylän kuntalaisaloitteet kuntalaisaloite.fi:ssä »

Pystyäksi lukemaan PDF-tiedostoja tarvitset Adoben Reader -ohjelman tai vastaavan. Löydät linkin ohjelman asentamiseen tästä. Ohjelma on ilmainen.

Jos ei pdf-tiedosto aukea suoraan klikkaamalla, ongelma todennäköisesti johtuu selaimen acrobat-pluginista. Silloin voit hiiren oikealla korvalla linkkiä klikkaamalla tallentaa tiedoston koneellesi ja avata sen sitä kautta.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje