Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Europarlamenttivaalit 2009

Kotiäänestys

Kotiäänestys järjestetään niille Jyväskylän kaupungin äänioikeusrekisteriin merkityille henkilöille, joiden kyky liikkua tai toimia on siinä määrin rajoittunut, etteivät nämä pääse vaalipäivän äänestyspaikkaan tai ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia.

Kotiäänestyksessä voi äänestää vain sen edellytykset täyttävä ja määräajassa ilmoittautunut henkilö. Näin ollen esim. liikunta- ja toimintakykyiset perheenjäsenet tai naapurit eivät voi äänestää samassa yhteydessä.

Kotiäänestykset toimitetaan ennakkoäänestyspäivinä kello 9.00 - 20.00.

Ilmoittautuminen

Kotiäänestykseen on ilmoittauduttava viimeistään tiistaina 26.5.2009 kello 16.00. Myöhemmin tapahtuneita ilmoittautumisia ei voida vaalilain mukaan ottaa huomioon.

Ilmoittautua voi:

  • puhelimitse p. 014 266 1571
  • sähköpostitse lähettämällä oikeusministeriön sähköinen lomake täytettynä ( http://www.vaalit.fi/uploads/u3poee08byx.dot* ) tai vastaavat tiedot osoitteeseen vaalit [at] jkl.fi
  • postitse lähettämällä täytetty lomake tai vastaavat tiedot Jyväskylän kaupungin keskusvaalilautakunnalle osoitteeseen PL 193, 40101 JYVÄSKYLÄ.


Myös sähköisesti ja postitse toimitettavien ilmoittautumisten tulee olla perillä viimeistään tiistaina 26.5.2009 kello 16.00.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje