Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki > Päätöksenteko > Vaalit Jyväskylässä > Kunnallisvaalit 2008 > Kotiäänestys

Kotiäänestys

Kotiäänestys järjestetään niille Jyväskylän kaupungin äänioikeusrekisteriin merkityille henkilöille, joiden kyky liikkua tai toimia on siinä määrin rajoittunut, etteivät nämä pääse vaalipäivän äänestyspaikkaan tai ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia.

Kotiäänestyksessä voi äänestää vain sen edellytykset täyttävä ja määräajassa ilmoittautunut henkilö. Näin ollen esim. liikunta- ja toimintakykyiset perheenjäsenet tai naapurit eivät voi äänestää samassa yhteydessä.

Kotiäänestykset toimitetaan ennakkoäänestyspäivinä kello 9.00 - 20.00.

Ilmoittautuminen

Kotiäänestykseen on ilmoittauduttava viimeistään tiistaina 14.10.2008 kello 16. Myöhemmin tapahtuneita ilmoittautumisia ei voida vaalilain mukaan ottaa huomioon.

Ilmoittautua voi:

  • puhelimitse puh.no 3365112
  • sähköpostitse lähettämällä oikeusministeriön sähköinen lomake täytettynä  ( http://www.vaalit.fi/uploads/u3poee08byx.dot* )  tai vastaavat tiedot osoitteeseen  keskusvaalilautakunta[at]jkl.fi
  • postitse lähettämällä täytetty lomake  tai vastaavat tiedot Jyväskylän kaupungin keskusvaalilautakunnalle  osoitteeseen PL 193, 40101 JYVÄSKYLÄ.


Myös sähköisesti ja postitse toimitettavien ilmoittautumisten tulee olla perillä viimeistään tiistaina 14.10.2008 kello 16.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Uuden aallon Jyväskylä korostaa yhteistä kasvua ja voimien kokoamista. Tervetuloa toimimaan ja vaikuttamaan!