Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Kotiäänestykseen ilmoittautuminen

Kotiäänestys järjestetään niille Jyväskylän kaupungin äänioikeusrekisteriin merkityille henkilöille, joiden kyky liikkua tai toimia on siinä määrin rajoittunut, etteivät nämä pääse vaalipäivän äänestyspaikkaan tai ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia.

Kotiäänestykseen oikeutetun henkilön omaishoitaja voi myös äänestää samalla kertaa kuin hoidettava seuraavin edellytyksin:

  • omaishoitaja on tehnyt kaupungin kanssa omaishoitosopimuksen
  • hän asuu samassa taloudessa hoidettavan kanssa
  • hän on äänioikeutettu Jyväskylässä

Kotiäänestykset toimitetaan ennakkoäänestyspäivinä kello 9.00 – 20.00.

Ilmoittautuminen

Kotiäänestykseen on ilmoittauduttava viimeistään tiistaina 16.10.2012 kello 16. Myöhemmin tapahtuneita ilmoittautumisia ei voida vaalilain mukaan ottaa huomioon.

Ilmoittautua voi:

  • puhelimitse keskusvaalilautakunnan toimistoon, puh. 050 338 15 85 tai 040 35 11 402
  • sähköpostitse lähettämällä oikeusministeriön sähköinen lomake täytettynä tai vastaavat tiedot osoitteeseen vaalit[at]jkl.fi
  • postitse lähettämällä täytetty lomake tai vastaavat tiedot Jyväskylän kaupungin keskusvaalilautakunnalle osoitteeseen PL 193, 40101 JYVÄSKYLÄ.

Myös sähköisesti ja postitse toimitettavien ilmoittautumisten tulee olla perillä viimeistään tiistaina 16.10.2012 kello 16.

Ehdokkaat Jyväskylässä 2012

Vaalikoneita
- Ksml.fi*
- Mtv3.fi*
- Sosiaalinen vaalikone*
- Yle.fi*

Ehdokasasettelu*
Ehdokasasettelulomakkeet*

Vaalirahoitus
Valtuutetuksi ja varavaltuutetuksi valitun on jätettävä vaalirahoitusilmoitus valtiontalouden tarkastusvirastolle viimeistään 31.12.2012. Ilmoitusta ei tehdä enää kunnalle.

Vaalikelpoisuus (Kuntaliiton yleiskirje)*

Äänioikeus*

Lisätietoja
- Kuntavaalit.fi*
- Kunnat.net*
- Vaalit.fi*

Kysymyksiä?
vaalit[at]jkl.fi

Keskusvaalilautakunta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje