Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Hippos tänään

Hippos, Hipposhalli nyt. Hippos on Jyväskylän suurin liikuntatilojen keskittymä, jossa liikunta-, urheilu- ja tutkimustiloja on yhteensä 63 000 k-m2. Siellä on monitoimitalo, jäähalli sekä Hipposhalli.

Hippos on Jyväskylän suurin liikuntatilojen keskittymä, jossa liikunta-, urheilu- ja tutkimustiloja on yhteensä 63 000 k-m2. Siellä on monitoimitalo, jäähalli sekä Hipposhalli. Hippoksella harjoittelevat useat kymmenet keskisuomalaiset urheiluseurat ja halleissa kisataan yleisurheilusta tanssiin, palloilusta puolustuslajeihin.

Jäähallissa ja Synergia-areenalla harjoittelee ja pelaa SM-liigajoukkue Jypin lisäksi Diskos, Jyväskylän taitoluisteluseura ja monet muut seurat. Synergia-areenalle mahtuu katsojia noin 4 500. Synergia-areena on täydenpalvelun jääurheilukeskus, jossa järjestetään urheilutapahtumien lisäksi muun muassa konsertteja.

Taitoluistelijat harjoittelevat Hippoksella.

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen laboratorio, Sports Lab, toimii Hippoksella. Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) ja Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö Likes testaavat ja työskentelevät Hippoksella.

Hippos, hiihtotesti. Merkintä alle Kuva: KIHU / ISO KUVAJyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen laboratorio, Sports Lab, toimii Hippoksella. Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) ja Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö Likes testaavat ja työskentelevät Hippoksella.
Kuva: KIHU / ISO KUVA

Tällä hetkellä Hippoksen peruskorjauksen tarve on merkittävä ja kehittämispotentiaali kansalliseksi, jopa kansainväliseksi liikunnan ja hyvinvoinnin keskittymäksi on merkittävä.

Lue lisää Hippos2020.fi:stä

Kuvia Medialle / Photos for Press

Liikunnan Tietotalo kokoaa liikunnan terävimmän tutkimuksen ja tuotekehityksen Hippokselle

Hippoksen kehittämisperiaatteet ja kehitysmalli

Hippos 2020 - Hippoksen kehittämisperiaatteet ja kehitysmalli
hankejohtaja Anne Sandelin, valtuuston tiedonantotilaisuus 22.2.2016

Hippos Master Plan 2020 -esiselvitys

Tiedote 20.1.2015: Jyväskylän Hippos ainutlaatuinen osaamiskeskittymä - Master Plan esiselvitys valmistunut

20.1.2015 Tiedotustilaisuuden materiaali

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje