Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Hiihtolomaviikolla nautitaan teatterin monipuolisesta tarjonnasta

Peter Pan esitetään kahdesti torstaina 1.3. kello 12 ja 19. Onnensirpaleita on nähtävissä perjantaina 2.3. klo 19. Kun isoisä Suomeen hiihti viihdyttää suurella näyttämöllä lauantaina 3.3. klo 13 ja 19.Lauantaina pienellä näyttämöllä nähdään samaan aikaan kriisikomedia Mielipuolen päiväkirja. Ajatonta nostalgiaa kuullaan suurella näyttämöllä sunnuntaina 4.3. klo 18 alkavassa Kaseva – Tänään ja eilen -juhlakonserttissa.
Tiedote hiihtolomaviikon ohjelmistosta löytyy täältä >>


Kun isoisä Suomeen hiihti ensi-iltaan suurella näyttämöllä

"Daniel Katzin romaaniin perustuva, Tommi Auvisen dramatisoima ja ohjaama esitys viihdyttää, hämmentää, ajatteluttaa ja koskettaakin. Jouni Prittisen koreografiat ovat näyttäviä ja vauhdikkaita, joista miekkatanssi jopa sykähdyttävän nerokas. " sanoo Jorma Pollari sanomalehti Keskisuomalaisen kritiikissä. Päärooleissa nähdään Arja Koriseva ja Ari-Kyösti Seppo sekä Anneli Karppinen ja Jouni Innilä.
Tutustu esitykseen täällä >>


Mielipuolen päiväkirjan esitykset to 8.3. klo 12 ja pe 9.3. klo 19 on peruttu tuotannollis teknisistä syistä. Korvaavana esityksenä nähdään Täti ja minä

Mielipuolen päiväkirja -esityksen tilalla nähdään Täti ja minä esitys torstaina 8.3. klo 12 ja perjantaina 9.3. klo 19. Lippuja esitykseen ostaneita pyydetään ottamaan yhteyttä lippumyymäläämme p. 014 266 0110. Pahoittelemme vaihdoksesta aiheutuvaa vaivaa.


Kriisikomedia Mielipuolen päiväkirja ensi-iltaan pienellä näyttämöllä

Esityksen keskiössä oleva Arkadi Iivarinpoika Putkonen (Jukka-Pekka Mikkonen) on pistämätön Excel-osaaja, joka sukkuloi työn ja kodin oravanpyörässä; odottaa ylennystä, suhtautuu työhönsä intohimoisesti, mutta muitakin intohimoja on aivan lähiympäristössä. – Revittelyn rinnalla näytelmässä punnitaan arvostusta ja rakkaudenkaipuuta, työtä ja sen puutetta, ohjaaja Seppo Honkonen kertoo.
Lisäinfoa esityksestä löytyy täältä >>


Yksin Berliinissä -esitykset ti 13.02. klo 19 ja ke 14.02. klo 12 peruttu. Korvaavat esitykset nähdään la 7.4. klo 13 ja 19

Tositapahtumiin perustuvan ja Mikko Roihan ohjaaman Yksin Berllinissä -esitykset jouduttiin perumaan sairastapauksen vuoksi. Korvaavat esitykset nähdään lauantaina 7.4. klo 13 ja 19. Peruuntuneisiin esityksiin lippuja ostaneita pyydetään ottamaan yhteyttä lippumyymäläämme p. 014 266 0110
Tutustu Yksin Berliinissä esitykseen ja oheisohjelmaan täällä >>


Aaltoja!-lehti luettavissa netissä

Aaltoja!-kulttuurilehti on jaettu Jyväskylän ja lähialueiden koteihin. Näköislehtiversioita pääset selaamaan klikkaamalla kuvaa!


Eturivin Kuningattaren blogi kurkistaa kulisseihin

Eturivin Kuningatar on syksyllä 2015 yleisöäänestyksessä valittu "katsojan ääni" teatterissamme. Äänestyksen voittanut Satu Paloniemi kertoo blogissaaan elämyksistään katsomossa ja näyttämön sivussa.
Eturivin Kuningattaren blogin löydät täältä >>


Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta