Suoraan sisältöön
  • Luuseri

Ajankohtaista

Villi ja värikäs Hair-musikaali ensi-iltaan suurelle näyttämölle 8.9.

1960-luvun lopun hippiliike täyttää suuren näyttämön villinä ja värikkäänä. Sini Pesosen ohjaama Hair on monisyinen kuvaus rauhan ja rakkauden liikkeen yhteen kokoamista nuorista. Kapellimestarin tahtipuikkoa heiluttavat Lasse Hirvi ja Jari Puhakka. Rockin ja soulin kyllästämien klassikoiden tahdittamana näyttämöllä ihastuttavat muun muassa Maria Lund (vier.), Pekka Hiltunen, Eino Heiskanen, Joel Mäkinen (vier.), Julia Högnabba (vier.) ja Ringa Aflatuni (vier.).
Tutustu lisää >>


Riipaiseva ja repäisevä monologinäytelmä Kovaa kyytiä ensi-iltaan 21.9. Anneli Karppisen tulkitsemana

Lyyli sai avioliitossa nimen Kiisseli, aavistamatta tietenkään millaiseen kiisseliin vielä joutuu. Kovaa kyytiä on palkitun runoilija Jouni Inkalan käsialaa ja kirjoitettu nimenomaan näyttelijä Anneli Karppiselle. Inkalan sanoin: ”Lyyli Kiisseli tulee Karppisen tulkitsemana paitsi iholle, myös ihon läpi.”

Tutustu lisää >>


Koko perheen seikkailusatu Merten gorilla ensi-illassa la 22.9. klo 15 (huom aika)

Jakob Wegeliuksen menestysromaanin pohjalta dramatisoitu, menneen maailman ihmetyksellä ja suolanhajuisella merimieshurjastelulla maustettu näytelmä tarjoillaan kaikille seikkailunnälkäisille kouluikäisistä ylöspäin. Muista myös edullinen perhelippu: 1-2 aikuista ja vähintään 2 lasta) 16 € / hlö. Saatavilla vain teatterin omasta lippumyymälästä.
Tutustu Merten gorillaan täällä >>


Hetkiä 1918 ensi-illassa pienellä näyttämöllä

Pienen näyttämön Hetkiä 1918 avaa tuntoja sisällissodan ympäriltä. Näyttämöllä nähdään karismaattiset Anneli Karppinen ja Hannu Hiltunen, joita säestävät Eliisa Suni (piano) ja Ilkka Kauppi (sello). Huomioithan, että tällä tunnevoimaisella teoksella on ainoastaan 8 esitystä.
Tutustu Hetkiä 1918 -esitykseen>>


Koulukiusatun selviytymistarinan kertova Luuseri-monologi jatkaa syyskauden ohjelmistossa

Luuseri-monologin esitykset jatkuvat syyskaudella pienellä näyttämöllä sekä kiertueella maakunnassa ja Jyväskylän kouluissa.
Tutustu esitykseen täällä >>


Syyskauden koko ohjemisto myynnissä nyt!

Syksyn uutuuksina Hair-musikaali, Merten gorilla, Päivänsäteet, Hetkiä 1918, Kovaa kyytiä ja Oi ihana Panama. Parhaat paikat varataan nyt!
Ohjelmisto pähkinänkuoressa >>
Tutustu lisää >>


Eturivin Kuningattaren blogi kurkistaa kulisseihin

Eturivin Kuningatar on syksyllä 2015 yleisöäänestyksessä valittu "katsojan ääni" teatterissamme. Äänestyksen voittanut Satu Paloniemi kertoo blogissaaan elämyksistään katsomossa ja näyttämön sivussa.
Eturivin Kuningattaren blogin löydät täältä >>


Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta