Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Lasten ja nuorten teatterileirit täynnä

Kaikille teatterista kiinnostuneille ala- ja yläkouluikäisille suunnatut päiväleirit pidetään pienellä näyttämöllä sekä osin ulkona sään niin salliessa. Leireille mahtui 15 ensin ilmoittautunutta ja ne ovat nyt täynnä. Ilmoittautuneisiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Lämmin kiitos mielenkiinnosta.


Koukuttava Peter Pan -musikaali ohjelmistossa enää kevätkauden

Jos et vielä ole nähnyt koukuttavaa Peter Pan -musikaalia, alkaa jo olla kiire. Tule mukaan monipolvisen värikkääseen maailmaan, jossa Peter Panin lisäksi seikkailevat Kultasen perheen lapset Leena, Jukka ja Mikko, Mikä-Mikä-maan kadonneet pojat, merenneidot, intiaanit ja merirosvot päällikkönään itseoikeutetusti Kapteeni Koukku – niin ja tietysti krokotiili! Viimeinen esitys on ke 16.5 klo 12.
Tutustu esitykseen täällä >>


Koulukiusatun selviytymistarinan kertova Luuseri-monologi ensi-iltaan

Luuseri-monologin esitykset jatkuvat syyskaudella pienellä näyttämöllä sekä kiertueella maakunnassa ja Jyväskylän kouluissa.
Tutustu esitykseen täällä >>


Syyskauden ohjemisto myynnissä nyt!

Syksyn uutuuksina Hair-musikaali, Merten gorilla, Päivänsäteet, Hetkiä 1918, Kovaa kyytiä ja Oi ihana Panama. Parhaat paikat varataan nyt!
Ohjelmisto pähkinänkuoressa >>
Tutustu lisää >>


Kun isoisä Suomeen hiihti ohjelmistossa ainoastaan kevätkauden

"Daniel Katzin romaaniin perustuva, Tommi Auvisen dramatisoima ja ohjaama esitys viihdyttää, hämmentää, ajatteluttaa ja koskettaakin. Jouni Prittisen koreografiat ovat näyttäviä ja vauhdikkaita, joista miekkatanssi jopa sykähdyttävän nerokas. " sanoo Jorma Pollari sanomalehti Keskisuomalaisen kritiikissä. Päärooleissa nähdään Arja Koriseva ja Ari-Kyösti Seppo sekä Anneli Karppinen ja Jouni Innilä. Viimeinen esitys on pe 11.5. klo 19.
Tutustu esitykseen täällä >>


Kriisikomedia Mielipuolen päiväkirja ohjelmistossa ainoastaan kevätkauden

Esityksen keskiössä oleva Arkadi Iivarinpoika Putkonen (Jukka-Pekka Mikkonen) on pistämätön Excel-osaaja, joka sukkuloi työn ja kodin oravanpyörässä; odottaa ylennystä, suhtautuu työhönsä intohimoisesti, mutta muitakin intohimoja on aivan lähiympäristössä. – Revittelyn rinnalla näytelmässä punnitaan arvostusta ja rakkaudenkaipuuta, työtä ja sen puutetta, ohjaaja Seppo Honkonen kertoo. Viimeinen esitys on pe 11.5. klo 19.
Lisäinfoa esityksestä löytyy täältä >>


Onnensirpaleilla viimeinen esitys 3.5. klo 19

"Puhdas onnellisuus, se tunne, se tulee aina yllättäen. Silloin, kun sitä ei edes ajattele. Ja yhtäkkiä sitä tuntee olevansa onnellinen, juuri sillä hetkellä ja siinä paikassa."
Viimeisen esityksen 3.5. Super-S-Etuhinta vain 13 €/kpl näyttämällä lippumyymälässä S-Etukorttia!


Eturivin Kuningattaren blogi kurkistaa kulisseihin

Eturivin Kuningatar on syksyllä 2015 yleisöäänestyksessä valittu "katsojan ääni" teatterissamme. Äänestyksen voittanut Satu Paloniemi kertoo blogissaaan elämyksistään katsomossa ja näyttämön sivussa.
Eturivin Kuningattaren blogin löydät täältä >>


Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta