Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Kaupunginteatteri » Media » Tiedotteet » Jyväskylän kaupunginteatterissa paneelikeskustelu 25.4. Papin perhe -esityksen pohjalta

Jyväskylän kaupunginteatterissa paneelikeskustelu Papin perhe -esityksen pohjalta

Jyväskylän kaupunginteatterin seuraava Teatteritiistai järjestetään 25.4. teatterin ylälämpiössä. Tilaisuus alkaa poikkeuksellisesti jo klo 18. Illan teema kietoutuu perhedynamiikan ympärille otsikolla Perhe on pahin – keskustelua perheestä Papin perhe -esityksen pohjalta.

Perheasiain neuvottelukeskuksen perheneuvoja Pekka Puukon johdattelemassa paneelikeskustelussa tarkastellaan esityksen herättämiä ajatuksia perheestä ja niissä vaikuttavista ilmiöistä. Asiantuntijapaneeliin osallistuvat yliopistonlehtori Aarno Laitila Jyväskylän yliopistosta, toiminnanjohtaja Eija Paloheimo Keski-Suomen ensi- ja turvakodista, pastori Ville Tikkanen Jyväskylän seurakunnasta ja opiskelija Carita Järvi Jyväskylän nuorisovaltuustosta.

"Elämä ei voi pysähtyä, sen täytyy vapaasti päästä kulkemaan eteenpäin." Näin pontevasti julistaa Papin perheen vanhin lapsi Jussi. – Elämä perheessä ei käytännössä kuitenkaan suju näin mutkattomasti kun nuorten itsenäistymispyrkimykset, vanhempien lapsiinsa kohdistamat odotukset, vallankäyttö ja jopa henkinen väkivalta rikkovat perheen rauhan, perheneuvoja Pekka Puukko toteaa.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Jyväskylän seurakunnan kanssa ja se on osa reformaation merkkivuotta. Tilaisuus on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy.

Papin perhe nähdään teatterin ohjelmistossa vielä neljä kertaa. Pienellä näyttämöllä esitetty näytelmä on saavuttanut suuren suosion ollen loppuun varattu koko esityskautensa ajan. Siksi esitys siirretään yhden näytännön ajaksi suurelle näyttämölle. Lisäesitys järjestetään perjantaina 12.5. klo 19.

Lisätietoja
teatterikuraattori Antti Niskanen, p. 050 413 8027
viestintäpäällikkö Marjo Rönnkvist, p. 040 535 1064
http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/papinperhe

19.4.2017Marjo Vihavainen
Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta