Suoraan sisältöön
  • Luuseri
Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Kaupunginteatteri » Media » Tiedotteet » Teatteritiistaissa dramaturgi Sami Keski-Vähälä esittelee Mielipuolen päiväkirjan

Teatteritiistaissa dramaturgi Sami Keski-Vähälä esittelee Mielipuolen päiväkirjan

Kaupunginteatterin Teatteritiistai järjestetään 6.2. klo 18, jolloin esittelyvuorossa on Sami Keski-Vähälän ja Esa Leskisen kirjoittama näytelmä Mielipuolen päiväkirja. Dramaturgi Annukka Kiuru haastattelee 45 min. ajan Keski-Vähälää näytelmätekstin syntyprosessista ja sisällöstä. Välittömästi Teatteritiistain jälkeen klo 19 alkaa esityksen ennakkonäytös, jonne on vielä muutamia paikkoja vapaana.Teatteritiistaihin on vapaa pääsy, mutta ennakkoesityksen liput maksavat 15 eur / kpl.

Mielipuolen päiväkirja on tragikomedia arvostetuksi ja rakastetuksi tulemisen kaipuusta maailmassa, jossa ihmisen elämä tuntuu muuttuneen ulkoapäin mitattavaksi suoritukseksi.

Esitys sijoittuu työelämäkontekstiin: Putkonen on pistämätön Excel-osaaja. Hän työskentelee vaatimattomassa laskenta-assistentin tehtävässä firmassa, jonka organisaatiouudistus on osoittautunut haasteeksi. Johtokunta vaatii tehostustoimia, ja Putkonen uskoo hetkensä koittaneen. Tuleva esimiesaika siintää jo silmissä, mutta sen sijaan Putkonen löytää itsensä keskeltä käsittämätöntä tapahtumasarjaa, jossa konttorikoneet kommunikoivat ja päästä pakeneva tukka osoittautuu huijariksi. Katsojan päätettäväksi jää, kumpi loppujen lopuksi on hullumpi – Putkonen vai maailma.

Jyväskylän kaupunginteatteriin Mielipuolen päiväkirjan on ohjannut Seppo Honkonen, ja rooleissa nähdään Jukka-Pekka Mikkonen, Hanna Liinoja, Jorma Böök ja Aaro Vuotila. Näytelmän ensi-ilta on pienellä näyttämöllä 7.2. klo 19.

Teosesittely on kaikille avoin tilaisuus ja sinne on vapaa pääsy. Ennakkoesityksen liput ovat myynnissä teatterin normaalikäytännön mukaisesti.


Lisätietoja
dramaturgi Annukka Kiuru, p. (014) 266 8782, 050 341 0457
teatterikuraattori Antti Niskanen, (014) 266 1925, 050 413 8027

1.2.2018Sirkka Helke
Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta