Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Kaupunginteatteri » Ohjelmisto » Vierailut ja yhteistyöt » Kaseva - Tänään ja eilen -juhlakonsertti

Kaseva – Tänään ja eilen -juhlakonsertti

Liput 29 €

Jos "Suomen Beatlesin" epäkiitollinen titteli pitäisi väen väkisin jonkin artistiparan niskaan sälyttää, eiköhän Kaseva olisi oikein osoite. Kahden pääbiisintekijän ympärille muodostuneen yhtyeen melodia- ja stemmalaulutaju sekä värikkäät sovitukset ovat hengeltään lähellä liverpoolilaiskvartettia, ja kuluneet vuosikymmenet ovat todistaneet Kasevankin musiikin kestävän sukupolvelta toiselle. (Soundi-lehti 10/2003)


Tamperelaisyhtye Kaseva löysi muotonsa 1970-luvun alussa. Sittemmin bändistä kasvoi yksi manserockin suurista nimistä, jonka tunnetuimpia kappaleita ovat Stripteasetanssija, Mari, Vanha mies, Tyhjää, Pena ja Kun maailma elää. Kasevan valtti alusta asti on ollut poikkeuksellinen musikaalisuus. Yhtyeen biisit ovat herkkiä ja melodisia ja orkesterissa on huomattavaa lauluvoimaa. Stemmalaulu on yhä Kasevan suuri vahvuus.

Kaseva julkaisi elokuussa 2017 uuden albumin. Tänään ja eilen -levyllä kuullaan Mikko Jokelan ja vuonna 1989 menehtyneen Asko Raivion tekemiä ennen julkaisemattomia biisejä, uusia live-taltiointeja kuluvalta vuodelta sekä nippu Kasevan suurimpia hittejä. Ennen Tänään ja eilen -kokonaisuutta Kaseva on julkaissut yhteensä kolme uutta musiikkia sisältävää albumia ja yhden kokoelman. Kun Kaseva soittaa, nostalgiaa ei voi välttää, mutta samalla eteen piirtyy näky musiikin iättömyydestä: Kaseva tuntuu bändiltä, joka on aina ajankohtainen.

Ainutkertainen konsertti


su 4.3.2018 klo 18.00

Ajantasaisen paikkatilanteet näet parhaiten lippupisteen sivulta >>

Kaseva – Tänään ja eilen -juhlakonsertti

Ajatonta nostalgiaa

Vierailuesitys su 4.3.2018 klo 18 suurella näyttämöllä

Kaikki liput 29 €

Lippupisteeltä ostettaviin lippuihin lisätään palvelumaksu

Bändin kokoonpano
Mikko Jokela, akustinen kitara, laulu
Jouko Jokke Järvinen, basso, laulu
Nils Jokela, rummut
Tommi Kekoni, sähkökitara, laulu


Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta