Suoraan sisältöön

Compañía Kaari & Roni Martin: Kill Carmen

Liput 32 € / 32 € / 28 €

Tulkaa katsomaan häntä, joka tuhoaa, hävittää, häntä joka suistaa hulluuteen! Repii onnen, vie omaisuuden, pilaa maineen, tahraa kunnian, sysää yhteiskunnan kaaokseen. Hän on täällä: Carmen!

Kansainvälisesti palkitun Compañía Kaari & Roni Martinin näyttämöteokset tunnetaan rujon absurdista estetiikastaan. Ryhmän teos Kill Carmen on samanaikaisesti julkea ja julma, viettelevä ja nyrjähtänyt. Roni Martinin johtama orkesteri yhdistelee suvereenisti funkia, flamencoa, ja balkan-vaikutteita. Espanjalaistanssijat Mariana Collado ja Carlos Chamorro rynnistävät näyttämölle nauraen kuolemalle päin naamaa.

Lavalla joukko kansainvälisiä taiteilijoita

Carmenin roolissa nähdään nouseva nuori espanjalaistanssija Mariana Collado ja härkätaistelijan roolissa useita palkintoja saavuttanut ja myös omaa kokeellista ryhmäänsä luotsaava Carlos Chamorro.

Yhdeksänhenkisessä liveorkesterissa soittaa liuta eri alojen huippumuusikoita. Orkesteriin kuuluvat muun muassa espanjalaiset flamencovirtuoosit Juan Antonio Suárez Cano, Victor Carrasco ja Pablo Suárez, Espanjan tärkeimmissä flamencoryhmissä vaikuttava suomalainen perkussionisti Karo Sampela sekä muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Suomen Kansallisoopperassa konserttimestarina toiminut klassinen viulisti Henrik Perelló. Puhallinsektiossa soittavat useista kokoonpanoista tutut Antero Priha, Samppa Leino ja Erno Haukkala. Orkesteria johtaa teoksen säveltäjä Roni Martin, jota kuullaan kokoonpanossa myös laulajana ja sähkökitaristina. Teoksen ohjaamisesta Martinien ohella vastaa taiteilijaprofessori ja teatteriohjaaja Atro Kahiluoto.

Lisätietoja löytyy täältä >>

Ainoastaan tämä esitys

Ke 01.11.2017 klo 19:00

Ajantasaisin paikkatilanne löytyy Lippupisteen sivuilta >>

KILL Carmen -esityksen traileri

Kritiikeistä koottua

"Nykyflamencon voimakaksikko Kaari ja Roni Martin on päivittänyt työryhmänsä kanssa tunnetun Carmenin tarinan jykevällä sykkeellä nykypäivään."
Helsingin Sanomat 30.8.2015, Hannele Jyrkkä

Lisää arvosteluja ja juttuja löytyy täältä >>

Kill Carmen

Huippuvierailu!

1.11.2017 suurella näyttämöllä
Liput 32 € / 32 € / 28 €

Taiteellinen johto Kaari ja Roni Martin
Koreografiat Carlos Chamorro, Mariana Collado, Kaari Martin
Sävellys ja sovitus Roni Martin
Sanat Roni Martin, Atro Kahiluoto, Pentti Saarikoski
Dramaturgia Atro Kahiluoto
Ohjaus Kahiluoto-Martin-Martin
Valosuunnittelu Ville Virtanen
Pukusuunnittelu Erika Turunen


LAVALLA

Carmen Mariana Collado (ESP)

Härkätaistelija Carlos Chamorro (ESP)

Don José Erno Haukkala (FIN), Samppa Leino (FIN), Roni Martin (FIN), Henrik Perelló (FIN), Antero Priha (FIN), Karo Sampela (FIN), Alfredo Santos (ESP), Juan Antonio Suárez Cano (ESP)

Cleaner Pablo Suárez (ESP)

ORKESTERI
Kapelimestari, laulaja ja sähkökitaristi Roni Martin, espanjalaiset flamencovirtuoosit Juan Antonio Suárez Cano, Victor Carrasco ja Pablo Suárez,
perkussionisti Karo Sampela, viulisti Henrik Perelló ja puhallinsektiossa soittavat Antero Priha, Samppa Leino ja Erno Haukkala

Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta