Suoraan sisältöön

Juuso Kekkonen

OUTO HOMO

Outo homo, kuva Mira Eskelinen

Liput 20 € / 20 € / 14 €

Rakastetussa Outo homo -monologissaan moottoriturpa-koomikko Juuso Kekkonen kertoo tositarinansa siitä, kuinka heterona itseään pitänyt mies löysi itsensä parisuhteesta toisen miehen kanssa. Mustan huumorin täyttämän esityksen muina aiheina vilahtavat niin transsukupuolisuus, polyamoria kuin sadomasokismi. Lopputuloksena on riemastuttava ja sykähdyttävä matka alkuräjähdyksestä teinitraumoihin ja seksuaalisuuden heräämisestä ihmismielen syövereihin.

Viisivuotisjuhlakiertue ympäri Suomea. Kyseinen kiertue on viimeinen mahdollisuus päästä kokemaan tämä elämänlaatua takuulla parantava show!

Ikäraja K-16: Sisältää alastomuutta ja kiroilua.

Vierailu keväällä 2018

Pe 23.02. 19:00

Ajantasaisin paikkatilanne löytyy Lippupisteen sivuilta >>

Kritiikeistä koottua

”Otetaan ihmissuhteitaan vatvova Woody Allen, tuupataan mukaan Seinfieldin kaveria Georgea stand-uppaamaan, annetaan tukan kasvaa suomalaiseksi heviksi ja ojennetaan (kuvaannollisehko) ruoska käteen. Sitten kaadetaan laarista pilkettä silmään niin että katsomon perällä asti vipisee."
Aamulehti (5.4.2014)

”Monologi on paitsi hulvattoman hauska myös häkellyttävän henkilökohtainen.”
Helsingin Sanomat (29.8.2013)

”Kolmen tunnin monologi on pitkä, mutta esitys pitää otteessaan. Se kertoo jotain Kekkosen karismasta. Vaikka tarina rönsyilee pitkin teatterisalia, langat pysyvät käsissä ja katsoja johdatetaan aina uusiin oivalluksiin. --- On harmi, että monologia tuskin kuulevat ne, jotka siitä eniten hyötyisivät. Mutta jos Outo homo onnistuu ravistelemaan yhdenkin ihmisen maailmankuvaa suvaitsevampaan suuntaan, ollaan taas askel enemmän hyvien puolella.”
Frida Gustafsson, Turun Sanomat (14.4.2013)

”Kekkonen on hauskempi kuin moni stand up -koomikko. Vitsit eivät silti jätä tärkeää sisältöä varjoonsa, vaan tukevat ja maustavat sitä.”
Anni Kemppainen, Lily.fi (3.3.2014)

”[Outo homo] palautti uskoni moneen asiaan. Teatteriin, ihmiskuntaan, ja oikeastaan kaikkeen mahdolliseen. Aivan äärimmäisen henkilökohtainen, rohkea ja tärkeä esitys. Joka pitäisi kaikkien nähdä. No joo, ehkä ei kaikkien tiukkapipoisimpien konservatiivien.”
Katri Leikola, Paljon Melua Teatterista –blogi (27.10.2013)

”Jälkeenpäin minulla on hämmästynyt olo. En millään olisi uskonut, että jaksan seurata yksinpuhuvaa miestä yli kaksi tuntia. Mutta hän ei puhunut yksin, vaan hän keskusteli yleisönkanssa – vaikka kukaan muu kuin Kekkonen ei sanonut sanaakaan.”
Melissa Mäntylä, City-lehden seksikolumnisti (26.12.2012)

”Outo homo -monologi valittiin Vuoden valopilkuksi sen puhuttelevuuden vuoksi. Monologi käyttää huumoria osuvana keinona vakavien asioiden pohdinnassa ja haastaa yleisöään pohtimaan omia ennakkoluulojaan. Outo homo on loistava sekä inspiroiva osoitus ihmisen kyvystä luoda. Esitys rikkoo rajoja olematta rajaton.”
Suomen Seksologisen Seuran tiedote (18.10.2013)

Katsojien kertomaa

Esitys oli aivan mainio, paikoin jopa nerokas. Monet teemat koskettivat, varsinkin kun ystäväpiirissä on vaikka minkälaisia ihmisiä. Ja monet eri kohdat satuttivat ja naurattivat - paikoin olet kipeyden kunkku! Se kohta, jossa kerroit oman mulkkusi imemisestä, jää ikuisesti muistiini!”
- Kari Hotakainen, kirjailija, yksityisviestissään Juuso Kekkoselle

”En olisi ikinä voinut uskoa, että kuuntelisin ja katsoisin homoa/heteroa/androgyyniä/ihmistä etc. lavalla 3 tuntia sillä mielenkiinnolla ja intensiteetillä kuin Outoa homoa katsoin ja kuuntelin. Olen suositellut ja suosittelen edelleen kaikille kuka vastaan tulee. Oli hauskaa, osin hätkähdyttävää. Aion nähdä uudestaan. Ja se on paljon se.”
- katsojapalaute

”Yksi parhaista Outo Homo -esityksen herättämistä tunteista oli tunne siitä, että mä tunnen tuon tyypin tuolla lavalla. Nopeasti tuli sellainen olo, että kuuntelee hyvää ystävää, joka kertoo elämästään. Samalla tuli tunne siitä, että koko yleisö on yhtä isoa kaveriporukkaa. Upea kokemus, jonka jättämät fiilikset kantaa pitkälle.”
– katsojapalaute

”Häkellyttävän rohkea ja henkilökohtainen Outo Homo -näytelmä osui elämässäni uuden sivun alkuun ja muutti sen suunnan parempaan.”
– katsojapalaute

”Suosittelen kyllä kaikille. Joko samaistuu, kuolee nauruun tai oppii uutta.”
– katsojapalaute


Outo homo

Olipa kerran heteromies, joka rakastui toiseen mieheen

Vierailuesitys pe 23.2.2018 klo 19 pienellä näyttämöllä

Esityksen arvioitu kesto n. 3 h, sisältäen väliajan

Ikäraja K-16, sisältää alastomuutta ja kiroilua

Liput 20 € / 20 € / 14 €

Lippupisteeltä ostettaviin lippuihin lisätään palvelumaksu

Käsikirjoitus Juuso Kekkonen
Tuotanto Mira Eskelinen

Lavalla
Juuso Kekkonen

Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta