Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän nuorten aikuisten palvelukeskus


Nuorten aikuisten palvelukeskus eli J-Nappi on osa Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityötä ja kuntouttavia palveluita. Katso esittelyvideomme youtubessa!

Asiakkaitamme ovat ne 18–29-vuotiaat jyväskyläläiset nuoret, jotka haluavat ja tarvitsevat kiinnipitävää, välittävää ja pitkäaikaista ohjausta ja tukea, ja joiden asiat ovat supersolmussa. Sosiaalityöhön asiakkaat tulevat Hannikaisenkadun sosiaaliaseman tai jälkihuollon kautta. Kimmolle (psykiatrinen sairaanhoitaja) voit olla yhteydessä myös suoraan. Lue lisää Yhteystiedot -kohdasta.

Löydät meidät Ailakinkatu 17:sta, alakerrasta, arkisin klo 9.00-15.30 välisenä aikana. Maanantait ovat päivystyspäiviä jo meillä asiakkaina oleville nuorille!

Olemme suljettuina tiistaina 28.3.2017 koulutuspäivän vuoksi!

Seuraavat avoimet ovet yhteistyökumppaneille ja kuntalaisille syksyllä 2017. Tervetuloa tutustumaan toimistoomme ja tekemäämme työhön!

Toivomme, että olet yhteydessä meihin ensisijaisesti puhelimitse tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Jo meillä asiakkuudessa ovat nuoret voivat tulla luoksemme myös ilman ajanvarausta! Maanantait ovat virallisia päivystyspäiviä, jolloin sinun on paras mahdollisuus tavoittaa työntekijämme, jos sinulle ei ole varattua aikaa. Jos et ole asiakkaamme ja asiasi koskee vain raha-asioita, olethan silloin yhteydessä Hannikaisenkadun sosiaaliasemaan.


• Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai Ota Yhteyttä – lomakkeen kautta

• Tykkää meistä Facebookissa

• Seuraa meitä Instagramissa tai Twitterissä

• Lue blogiamme

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje