Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Porkkana-hanke

Reilun vuoden verran 2016-2017 J-Napissa kokeiltiin Sitran rahoittaman hankkeen avulla mitä tapahtuu, kun tarjoamme mahdollisuuden erilaisiin palkkioihin toimintaamme osallistumisesta. Jaoimme noin 10 euron lahjakortteja joka toisesta perättäisestä onnistuneesta asiakaskäynnistä, 50 euron lahjakortteja ryhmien läpikäymisestä ja järjestimme erilaisia tapahtumia nuorillemme ja heidän läheisilleen. Tältä sivulta löydät tietoa hankkeen sisällöstä, tuloksista ja myös jatkosuunnitelmista. Kiitoksia kaikille hankkeen toteutukseen osallistuneille! Porkkanavuosi oli kiireinen, mutta niin antoisa ja hauska!

Loppuraportti. 2017, Anna-Kristiina Malinen, sosiaaliohjaaja J-Nappi.

Nuorten kokemuksia Porkkana-hankkeesta. Raportti, 2017, Katri Ylönen, sosiaalityöntekijä J-Nappi.

Lista Porkkana-hankkeen tapahtumista.

Osallisuuden kokemuksia Porkkana-hankkeen tapahtumissa: Selvitys J-Napin psykososiaalisen palkkiohoitojärjestelmän pilottihankkeesta. Opinnäytetyö, 2017, Heidi Vuorimaa, JAMK.

Nuorten aikuisten palvelukeskus asiakkaiden näkökulmasta. Pro Gradu -tutkielma, 2017, Ronja Lumme, JY.

Paljon kuvia ja tarinoita löytyy myös blogistamme!

Väkirikkain matka oli Tuuri joulukuussa 2017. Kuvassa tuolloinen työntekijäporukka Minna, Anna-Kristiina, Hanna-Mari, Katri ja Kimmo.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje