Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Organisaatio » Konsernihallinto

Konsernihallinto

Jyväskylän konsernihallinnon organisaatio

Organisaatiokaavio pdf-muodossa (82Kb)

Konsernihallinnon keskeisiä toimintoja ovat kaupunginvaltuuston ja -hallituksen valmistelu-, toimeenpano- ja sihteeritehtävät, laaja-alaiset toiminnan ja talouden suunnitteluun, seurantaan ja raportointiin, kehittämiseen, henkilöstövoimavarojen turvaamiseen, kaupungin näkyvyyteen ja imagoon sekä kansainvälistymiseen liittyvät tehtävät.

Konsernihallinto luo yhdessä konsernijohdon kanssa linjauksia palvelukokonaisuuksien toiminnan ja palvelujen kehittämiselle sekä myös rahoittaa sitä.

Keskeistä toiminnassa on myös seutukunnallisen ja alueellisen yhteistyön vahvistaminen.

Kansliapäällikkö Heli Leinonkoski
puh. 014 266 1503, etunimi.sukunimi[at]jkl.fi

Hallintovastaava Sari Ropponen
puh. 014 266 5013, etunimi.sukunimi[at]jkl.fi

Vieraanvaraisuus ja huomionosoitukset

Kansainvälisiin, valtakunnallisiin sekä paikallisiin kongresseihin ja tapahtumiin ym. Jyväskylän kaupungilta anottavat huomionosoitukset osoitetaan kaupunginjohtaja Timo Koivistolle, postitse kaupunginjohtajan sihteeri Maarit Laukkalalle, PL 193, 40101 Jyväskylä tai maarit.laukkala[at]jkl.fi, puh. 014 266 1505.

Päätöksen jälkeen käytännön järjestelyistä vastaa johdon sihteeri Liisa Parviainen, liisa.r.parviainen[at]jkl.fi, puh. 014 266 1506.

Yhteystiedot

Kaupungintalo
Vapaudenkatu 32
PL 193, 40101 JYVÄSKYLÄ

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje