Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Ympäristöjärjestelmä

Ympäristöpolitiikka: Kaupungin johdon hyväksymä ympäristöpolitiikka on ympäristöjärjestelmän perusta, ja se ohjaa kaupungin toimintaa ympäristöasioissa. Ympäristöpolitiikka vahvistetaan valtuustokausittain joka neljäs vuosi.

Suunnittelu: Suunnitteluvaiheessa tunnistetaan ja kirjataan eri palvelualueiden ja työyksiköiden ympäristövaikutukset. Ympäristöohjelmat sisältävät ympäristönsuojelun tavoitteet, toimenpiteet, aikataulut, vastuutahot ja mittarit.

Toteutus: Ympäristöohjelmien toteutumista seurataan työyksiköissä. Henkilöstöä koulutetaan ja ympäristöasioista tiedotetaan.

Arviointi: Ympäristöjärjestelmän toimivuutta työyksiköissä tarkastellaan ympäristöauditointien kautta, minkä jälkeen tehdään tarvittavat korjaukset.

Johdon katselmus: Palvelualueiden ja liikelaitosten johto vastaa omien itsenäisten ympäristöjärjestelmisensä katselmoinneista. Kaupungin johto tarkastaa koko kaupungin ympäristöjärjestelmän toimivuuden ja tarkoituksenmukaisuuden säännöllisesti.

Toiminnan tavoitteena on jatkuva ympäristönsuojelun tason parantaminen.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje